Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan (Lampeter, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan (Lampeter, Storbritannien)

Om Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan

Jemima and The Secret Garden - Dog Friendly Vintage Caravan, Bar and Movie Room Jemima er en kærligt restaureret Cygnet Touring Caravan fra 1958, nu permanent placeret her på Woodlands i West Wales. Beliggende i en høj beliggenhed i Aeron-dalen med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bakker, marker og skov.Jemima er udstyret med en fast dobbeltseng, sofa, garderobe, tv med dvd-afspiller, køleskab, el-komfur med ovn, grill og 2 kogeplader. Lige overfor i hovedhuset har du vaskerum med fryser, håndvask, vaskemaskine og strygefaciliteter. Lige ved vaskerummet er bagagerummet til frakker, gåstøvler, wellies osv., Samt dit badeværelse med brusekabine, håndvask og wc. Gæster, der opholder sig i Jemima, har også eksklusiv adgang til kælderplan Bar og filmrum. En fuldt udstyret bar, kørt på 'ærlighedssystem' med sofaer, barkrakker og et spisebord og stole. Kuppel op i den store comfy sofa i filmrummet med en god film og en drink fra baren. Udenfor har Jemima sin helt egen hemmelige have kun til sine gæster - beliggende i en lille skov med et 'vindue' med udsigt til de omkringliggende bakker og marker. Om aftenen er oplyst af varme hvide festlys, det giver en virkelig romantisk ramme. Sid og slap af med et glas vin, og tag den smukke udsigt og roen og stilheden i denne fantastiske dalen beliggenhed. Vi har en overflod af vilde dyr her ved Woodlands - sidde og se fuglene ved foderstoffer eller de smukke røde drager, der cirkler over hovedet. Cyril den frække egern er også en hyppig besøgende. Vores ænder og kyllinger får dig æg til morgenmad, og vores får, Doris og Lily, elsker bare en øre ridse ved porten!Vores dyrefamilie fortsætter med at vokse, og vi har 4 alpakkaer tilslutning til os i februar / marts 2019. Fra begyndelsen af maj vil vi køre alpakka vandreoplevelser lige uden for døren. Kontakt os for mere information. Vi elsker dyr her, og ikke kun er dine hunde og katte velkomne, de får dem til at føle sig som en del af familien. Ved ankomsten modtager de deres egen velkomsthæmmer, og der tilbydes også store komfortable senge samt vandskåle og hundehåndklæder. Hvad mere er, de forbliver helt GRATIS. Her på Woodlands har vi også to luksuriøse ferielejligheder med egen forplejning, der kan reserveres sammen med Jemima. Se på Brecon Suite og The Cambrian Suite begge med privat boblebad. Vi håber at se dig snart. BEMÆRK: JEMIMA ER EN HUND VENNLIG, KUN Voksne bestemmelsessteder for voksne - Børn er ikke tilladt.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Fjernsyn
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan

  • Er der et poolområde på Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan?

    Nej, Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan?

    Ja, Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan?

    Ja, Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan?

    Populære attraktioner i nærheden af Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan inkluderer Aberystwyth Beach, Cilgerran Castle, The Hall at Abbey-Cwm-Hir.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan?

    Afbestillingspolitikken for Jemima And The Secret Garden - Adult Only, Dog Friendly Vintage Caravan varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.