Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna (Sainte-Julie, Canada)

Hele huset/lejligheden Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna (Sainte-Julie, Canada)

Om Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna

Kun 30 minutter fra Montreal: Waterfront solskinnet hjem med spa og sauna! Vores hus er tilgængelig hele måneden april 2019. LANGT OPHOLD FORETAG. IDEALT 2 UGER OG MERE.Oplev vores charmerende hjem, en oase af fred, beliggende direkte på St-Lawrence-floden, kun 30 min. Væk med bil fra Montreal. Det perfekte sted at slappe af efter dine eventyr af dagen. Vores hus blev næsten fuldstændig renoveret i 2016, hvilket resulterede i et smukt, stort og solnedgrænset opholdsstue, et moderne køkken, renoveret soveværelse og det, vi kalder vores 'zen room' med sauna og SPA - alt med en storslået udsigt over Den majestætiske St-Lawrence-flod. Der er to moderne badeværelser, en i stueetagen og den anden lige ved siden af ​​gæstesoveværelset i den færdige kælder. To værelser, der i øjeblikket bruges som kontorer, kan rumme 2 flere personer. En garage til to biler er tilgængelig ved hovedindgangen.Hjemmet har også to terrasser til at nyde dine måltider eller cocktails i løbet af sommeren og den beroligende strand af St-Lawrence-floden for at slappe af i nærheden af ​​bålpladsen.Verchères er blandt Quebecs smukkeste landsbyer, og tilbyder stort set alt hvad du måske har brug for: et supermarked, et bageri og alle andre dagligvarer. Og for alt, hvad du ikke kan finde i Vercheres, er der et fuldt indkøbscenter i kort 15 min. Væk med bil. Du vil nyde at besøge Montreal, men også se de pæneste landsbyer omkring Verchères mellem St-Lawrence-floden og Richelieu-floden.========VIGTIGE OPLYSNINGER VEDROERENDE KRAV TIL FORSIGTIGE LEJERE:Følgende gentages i afsnittet 'Priser', men det er vigtigt nok at bringe forhånd og center, så der ikke er nogen overraskelser for nogen, der overvejer at lave en udlejningsanmodning.1) Lejer skal være mindst 35 år. Børn og teenagere er fine, så længe de ledsages af en lejer i alderen 35 +.2) Jeg kræver en $ 2.000 depositum. Efter at have kontrolleret, at der ikke er sket skade under opholdet, returnerer jeg depositumet med det samme.3) Jeg kræver en scanning eller fotokopi af det offentliggjorte foto-id, f.eks. Et kørekort, et sygesikringskort eller et pas, samt et bevis på hjemmeforsikringsansvarsdækning hos den ansvarlige lejer (dvs. den ene Betaler for lejen). Dette skyldes, at VRBO's forsikring kun dækker værter i USA, og mit personlige forsikringsselskab dækker ikke tab eller skader, som kortfristede lejere har på min hovedbolig.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Spacenter
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Wi-fi
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna

  • Er der et poolområde på Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna?

    Nej, Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna?

    Nej, Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna?

    Ja, Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna?

    Populære attraktioner i nærheden af Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna inkluderer International Airport Montreal, Central Station, Le Vieux Montréal, Vieux-Port, Le Village, La Ronde Amusement Park, Casino de Montréal, Cicuit Gilles Villeneuve.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna?

    Afbestillingspolitikken for Just 30 Mins From Montreal: Waterfront Sun-drenched Home With Spa And Sauna varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.