Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains! (Lakeville, USA)

Hele huset/lejligheden Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains! (Lakeville, USA)

Om Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains!

Keene Hyggeligt sommerhus i hjertet af Adirondack-bjergene! Velkommen til det hyggelige sommerhus i hjertet af Adirondack-bjergene! Det er dejligt at gå væk og føle sig hjemme. Sommerhuset har en knudret fyrretræ-stue med futon til yderligere sovepladser og et 40 'tv m / 2 usb-porte. Det veludstyrede køkken indeholder et komplet køleskab / fryseskab, mikroovn, x-stor brødristerovn, brødrister, kaffemaskine, glas, sølvtøj, tallerkener, gryder, pander, redskaber, blender, crock pot osv. Badeværelset har en bruser (ikke badekar). Og det separate soveværelse indeholder en queensize-seng med masser af opbevaring til at pakke dine kufferter ud, læg alt væk, slappe af, gå ud og nyd. For din bekvemmelighed er der en kompakt vaskemaskine, selvom den er lille, til at rengøre dit tøj.Når der sendes et svar om, at hytten er tilgængelig, sender webstedet dig automatisk en e-mail med anmodning om betaling af halvdelen af det samlede beløb, der skal sendes på forhånd for at bekræfte reservationen. Der vil være en 48 timers hold på dine anmodede datoer for at give dig tid til at udfylde detaljer om din afslutning. Halvdelen af betalingen kan betales med kreditkort via dette websted. Når hjemmesiden sender en anmodning om halvdelen af betalingen, vil du bemærke, at der er tilføjet et 'servicegebyr' til det angivne beløb. Dette gebyr går direkte til hjemmesiden. Når jeg modtager en meddelelse om din betaling, sender jeg dig en e-mail for at give dig oplysninger om hentning af nøgler, retninger osv.Dit velopdragne kæledyr er velkommen, men du er ansvarlig for oprydning og skader på grund af dit kæledyr. Lad ikke dit kæledyr være på sofaen eller sengen ud af ubehag til andre. Medbring også dit kæledyrs mad / vandskåle plus deres strøelse og et håndklæde. Der er en lille baghave bag hytten for at gå din hund.Sommerhuset er rimeligt prissat og indeholder alt hvad du har brug for, bortset fra dine personlige ejendele og mad / drikke. Der er en dagligvarebutik inden for gåafstand, hvilket gør det let at gå ud af glemte eller ønskede genstande uden at skulle tilbage i bilen og køre. Der er adskillige gode restauranter og butikker, enten i gåafstand, eller kort er landskabet smukt.Tak, fordi du kiggede på denne fortegnelse. Jeg håber at høre fra dig. P. S. På grund af internetafbrydelser, hvis du e-mailer mig og ikke modtager et svar inden for 24 timer, bedes du ringe til mig og læg en besked.Nøgleord: Sommerhus, separat soveværelse, køkken, kæledyr er velkomne, i byens beliggenhed, rimelige priser

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains!

  • Er der et poolområde på Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains!?

    Nej, Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains!?

    Ja, Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains!?

    Ja, Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains!?

    Populære attraktioner i nærheden af Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains! inkluderer Letchworth State Park, Bristol Mountain Ski Resort, Greater Rochester International Airport, Rochester Downtown.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains!?

    Afbestillingspolitikken for Keene Cozy Cottage In The Heart Of The Adirondack Mountains! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.