Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland (Vieremä, Finland)

Hele huset/lejligheden Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland (Vieremä, Finland)

Om Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland

Kömmäkköniemi - Dit træhus i det centrale Finland Kömmäkköniemi er navnet på stedet at slappe af i vores ferier. Vi er beliggende i det nordlige Savo lige ved søen ved Saarinen. Det er en meget fredelig sø med masser af fisk. Som udstyr er der allerede fiskefælder og fiskestænger der og til din fri rådighed såvel som robåden. Skove til at hente blåbær, lingonbær og hindbær er omkring huset. I efteråret kan du også gå på udkig efter svampe. Du kan køre med din bil lige foran huset på vejen. Der er en sti rundt om søen til en gåtur eller jogging.I bjælkehytten er der en krydret stue med en enorm stenovn. Her kan du bage noget brød eller tilberede noget mad. Ovnen er samtidig opvarmningen til hele huset. I stuen er der en sofa, der skal laves som en seng til 2 personer. Der er også et tv og en gyngestol. I køkkenet har du en brændeovn, el-komfur og køleskab. Der er et stort bord med bænke til at nyde måltiderne. Køkkenet er fuldt udstyret med tallerkener og alt hvad du har brug for til madlavning, spisning og drikke. Ovenpå er der to dobbeltsenge og en enkeltseng. Ved ankomst er alle senge klar til dig, og håndklæder til sauna er der for enhver smag. Fra soveværelset ovenpå kan du gå til balkonen. Der er et wifi overalt i huset til rådighed. I den separate bygning kalder vi det ”Aitta”, der er en sovesofa til 2 personer. Her kan du sove om sommeren. Sauna opvarmes med træ og giver en jævn varme. Vandet fra hanen kan drikkes. Der er et træhus, ”Kota”, hvor du kan skabe ild og lave mad i brand. Oftest er dette stedet, hvor børnene vil sove. På gården er der en dalballplads. I træopbevaringen finder du tørt træ til din ild. Ved søbredden er der desuden en åben pejs med bænke. Toilet er et traditionelt Finnisch udetoilet i en separat bygning. Kömmäkköniemi er et paradis for børnene, da gården er meget stor og søbredden er sandet og går lavt ind i vandet. Kæledyr er også meget velkomne! Ryg venligst ikke inde i huset. Den næste nabo ligger ca. 1 km væk. Den næste lille by er Vieremä, 12 km og Iisalmi 30 km. Lufthavn Kuopio omkring 1,5 t kørsel og Kajaani cirka 1 t. Der kan du tage en lejebil.National Park Talaskangas kører cirka en halv times kørsel. Saarinen er et fremragende sted at tilbringe din fritid og slappe af.Tervetuloa!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland

  • Er der et poolområde på Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland?

    Nej, Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland?

    Ja, Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland?

    Ja, Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland har Parkering for gæster.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland?

    Afbestillingspolitikken for Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.