Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento (Surano, Italien)

Hele huset/lejligheden La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento (Surano, Italien)

Om La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento

Faktoren, hele huset Beliggende i hjertet af det historiske centrum af landsbyen Surano, er en uafhængig boligløsning, rummelig inde i en lukket domstol til eksklusiv brug.Ideel løsning til familier med små børn.Gården, omkring 90 kvadratmeter, har en komfortabel overdækket spiseplads med bord og stole. Huset består af to soveværelser, et med mulighed for at tilføje en seng, et værelse med sovesofa, en korridor bruges som et påklædningsværelse, en stor stue / køkken med pejs, en sofa, der fordobler som en seng 1piazza og en halv og en karakteristisk unik hems / soveværelse. Den stue / køkken er udstyret med 4 brændere, mikroovn, køleskab, fryser, sten pejs, stor arbejde overflade og mobile pantries.Lejligheden har to badeværelser, det ene i gården og en i det samme hus. Faktisk indtil omkring 1960 var det tradition i Salento gøre badeværelset uden for værelset. Med hensyn til Domstolen af ​​faktoren blev badeværelset inde i huset bygget på 70'erne fra et 'skab'. badeværelset beholder stadig de originale belægninger.Udfyld boligen et lille, men dejligt værelse i slutningen af ​​700 (måske bestemt til huslyværktøj). Værelserne med udsigt over gården er 4: stue, entré, endeværelse 700, badeværelse.Renoveringen blev udført for at forsøge at holde selve udviklingen af ​​retten selv fra det lille hvelvede lille hus i slutningen af ​​700 til de store rum altid hvælvet i midten af ​​800, hvoraf en del blev revet ned for at give plads til de flade loftkonstruktioner af 60'erne med højder på 3,70 meter alligevel.Højden af ​​tiden tillader boliger til at være naturligt køligt om sommeren uden aircondition. Den særlige udsættelse for nordenvind vil derefter øge friskhed. Selv i farve, møblering et forsøg på at spore udviklingen af ​​ægte Salentine stil, meget ren / grundlæggende, med ønsket om at tilbyde gæsterne en sti 'over tid'. Blot 10 minutter fra den smukke Marina Castro, Blå Flag er en perfekt indkvartering for dem, der ønsker at have privatliv og nyde en afslappende ferie blot et par km væk fra de vigtigste turistområder i Salento. Et par skridt fra huset så er der alle de faciliteter landsbyen tilbyder: du kan gå til fods at shoppe, gå til baren, bager, restaurant / pizzeria, tobakshandler, kiosk. De scootere kan parkeres inde på banen, mens bilen i de tilstødende gader. På anmodning, kan du derefter finde i den tilstødende garage løsning.Prisen er for 4 personer, men med et tillæg kan du nå en komfortabel indkvartering med op til 8 personer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedFremragende  8.6 / 10
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceFremragende  8.7 / 10

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Kæledyr tilladt
  3. Håndklæder ved pool
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med bruser
  3. Strygebræt
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento

  • Er der et poolområde på La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento?

    Nej, La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento?

    Ja, La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento?

    Nej, La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento?

    Populære attraktioner i nærheden af La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento inkluderer Pescoluse, Torre Vado, Maldive del Salento, Torre dell'Orso, Marina di Novaglie, Spiaggia Alimini, Torre San Giovanni, Marina di Leuca.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento?

    Afbestillingspolitikken for La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.