Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Lake Front Historic Sackets Harbor (Sackets Harbor, USA)

Hele huset/lejligheden Lake Front Historic Sackets Harbor (Sackets Harbor, USA)

Om Lake Front Historic Sackets Harbor

Lake Front Historic Sackets Harbor Beliggende lige uden naturskønne Sackets Harbor, NY på Lake Ontario, Duck Soup Cottage er den ultimative ferie flugt til hvile og afslapning.Kør gennem vores smukke skoven til vores afsondret rustikke hytte på en østlig tilbage bugt Lake Ontario. Beliggende lige uden for det historiske Sackets Harbor New York. Dette har været vores afslappet familie 'camp' i over 30 år. Det har 300 'af havnefronten med en 15' dock. Medbring din medium til lille størrelse båd, eller vi har en kano og kajak. Du kan ro ud til de omkringliggende øer til at svømme. Vi elsker at fugl se her. Mange blå hejrer, ænder og nogle gange et par skaldet ørne indlejring på ejendommen. Vi har et par hvide svaner, der kommer tilbage meget år. Børnene vil elske at fiske ud af dokken. Hvis du har en båd, er det et godt sted at fiske.Der er 3 cykler til rådighed til at bruge så godt.Nyd landsbyen Sackets Harbor krigen i 1812 blev udkæmpet her, og der er mange historiske bygninger at vandre med i byen. Der er også mange top kvalitet restauranter i landsbyen og en vidunderlig bryggeri. Børnene kan gå på Old MacDonalds Farm, hvor de kan klappe og fodre dyrene. Golfbaner i nærheden. Canada er 45 minutter væk!Generel information4 soveværelser1 Fuld badeværelse2 halve badeværelserFuld KøkkenGrillIldstedGreat RoomSpisepladsScreenet-in verandaOg bag DecksTV / VCR / DVDSortiment af brætspil8 sovepladserWatertown, NY er omkring 15 minutter væk, og har store boksen butikker for store købmand / forsyninger shopping (Target, Wal-Mart, købmandsvarer, restauranter)Sackets Harbor har mange restauranter og barer samt gavebutikker, cofee shop, isbarer mv Smukke historiske by. Nyd landsbyen Sackets Harbor, blev krigen i 1812 kæmpede her og der er mange historiske bygninger at vandre med i byen. Der er også mange top kvalitet restauranter i landsbyen og også en vidunderlig bryggeri. Børnene kan gå på Old MacDonalds Farm, hvor de kan klappe og fodre dyrene. Golfbaner i nærheden. Canada er 45 minutterHusregler: Det er dit ansvar for din sikkerhed, mens på vores ejendom. Eventuelle skader, der er afholdt, mens der er strengt dit ansvar. Eventuelle skader, du pådrager, vil blive taget ud af din indbetaling. Rengøring gebyr vil også komme ud af din indbetaling, hvis nødvendigt. Vi er på en septisk system, så vær forsigtig med vandforbruget. Der er en købmand i byen for at købe din egen træ til pejsen. INGEN udendørs brande behage.Der er absolut ingen rygning i huset. Vi håber, at du vil have et behageligt opholdGiv dit eget sengetøj og håndklæder. Vi kan være i stand tp give sengetøj til en $ 50 gebyrAndre ting ...: Hvis du er der på det rigtige tidspunkt, vil du finde vilde druer og Brombær op ad vejen.Der er en gammel Battlefield tværs af vejen, nogle gange kan man finde gamle kugler og pilespidser.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Lake Front Historic Sackets Harbor

  • Er der et poolområde på Lake Front Historic Sackets Harbor?

    Nej, Lake Front Historic Sackets Harbor har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Lake Front Historic Sackets Harbor?

    Ja, Lake Front Historic Sackets Harbor har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Lake Front Historic Sackets Harbor?

    Ja, Lake Front Historic Sackets Harbor har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Lake Front Historic Sackets Harbor?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Lake Front Historic Sackets Harbor?

    Afbestillingspolitikken for Lake Front Historic Sackets Harbor varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.