Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows (Crosby, USA)

Hele huset/lejligheden Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows (Crosby, USA)

Om Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows

Lake Houston Feriehus, Storslået udsigt, gulv til loft vinduer. Waterfront Estate hjem med gulv til loft vinduer og 180 graders panoramaudsigt, sidder på næsten en hektar på Houston's Best Bought Secret, Lake Houston. Denne smukke havnefront tilbagetrækning - featured i Better Homes og Gardens magazine - har 3 soveværelser og 3 badeværelser. 2 Master soveværelser i en utrolig indstilling. Fuldt opdateret og renoveret i 2018, er ejendommen grunde privat og vidunderligt vedligeholdt. En næsten uhindret panoramaudsigt, en overdækket lysthus med en dam i nærheden og godt fiskeri ud for en privat mole for at nævne nogle få detaljer! Inde i hjemmet finder du 3 soveværelser hver med komfortable senge. Sofaen i stuen er en queen-size udtræksseng med en Serta madras. Sofaen i forsiden er en anden sovesofa med en Serta madras. Ejendommen har moderne vaskemaskiner og tørretumbler. Der er spiseplads til 11. Køkkenet indeholder 2 ovne, 4 brænderområde og ventilatorhætte. Nyt køleskab til opbevaring af din mad og drikkevarer. Mikrobølgeovn, brødrister ovn, kaffemaskine, alle gryder og pander, tallerkener og briller er også inkluderet. Opvaskemaskine og en bar runde ud i køkkenet. WIFI i hele ejendommen og HD Smart-TV i stuen. Der er for mange ting at liste! ** Dette hus oversvømmede ikke under orkanen Harvey **Pier Renovation Afsluttet 11/30/2018Hus Renovering Afsluttet 3/1/2019Gulv til loft vinduerTerrazzo gulveValnødskabStort lysthusbådløftTræk gennem indkørslen til din båd trailerstørste dæk på Lake Houstonstørste afsondret parti i området2 master suiter for ekstra privatlivopgraderet fisk habitat for at tiltrække flere fiskfantastisk til børn og familierSidder på en hektar er det det største og mest afsidesliggende parti i Indian Shores. Slap af og nyd de bedste solnedgange på søen Houston fra hvert værelse i denne oase. Fisk fra din private dock eller udnyt den offentlige båd lancering. Du kan endda binde din båd lige udenfor. Vi konsulterede med Texas Wildlife for at skabe en fisk habitat, der er rig på mellemstore til store havkat, ferskvands tromme og karpe.Omkring huset er et 1400 kvadratmeter dæk og stor Redwood Gazebo, der tilbyder rolige visninger. Dette er det største dæk på Lake Houston. Ro er overalt. En sindsro, vandfald og frodige landskabspleje gør dette til en oase. Hvis du leder efter fredelige omgivelser, er dette stedet at være.Lake Front Homes i Indian Shores er beskyttet mod den daglige sydlige vind er på den roligste del af søen! Denne Houston ferie leje har meget at byde på. Indian Shores tilbyder også en fælles pool, klubhus og 9 hullers golfbane. Tag dine fiskesteder, kajakker, kanoer, golfkøller og rejsekammerater til sjov og afslapning i din Lake Houston ferieudlejning.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows

  • Er der et poolområde på Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows?

    Ja, Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows?

    Nej, Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows?

    Ja, Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows?

    Populære attraktioner i nærheden af Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows inkluderer George Bush Intercontinentalle Lufthavn, Downtown Houston, NASA Johnson Space Center, George R Brown Convention Center, Port of Houston, First United Methodist Church, Theater District, William P Hobby Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows?

    Afbestillingspolitikken for Lake Houston Custom Home, Breathtaking Views, Floor To Ceiling Windows varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.