Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! (Jacksonville, USA)

Hele huset/lejligheden Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! (Jacksonville, USA)

Om Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!

Palæstina-søens bedste ejendom til ferier, genforeninger, begivenheder, Get-Aways !!! Pelican Point Lake Estate sidder øverst på listen over private get-away-ejendomme i Texas. Huset er 7600 kvadratmeter med 7 soveværelser, 6 fulde bade, 2 halve bade og vil sove 20 personer komfortabelt (* 2 ekstra personer @ $ 50 / pr. Nat hver er tilladt, højst 22). Møblerne, indretningen, sengen, sengetøj osv. Er designet til at give en luksusoplevelse og alligevel ikke være for formelle til at slappe af og nyde. Der er et gourmetkøkken, der er usædvanligt, et spillerum med en engelsk pubbar, et poolbord, et pokerbord og et storskærms-tv. Den udvendige overdækkede gårdhave har en enestående grill og spiseplads, suppleret med en smuk saltvandspool og boblebad.Til aktiviteter på stedet har vi 2 pontonbåde og 2 kajakker til rådighed til leje, alle huset i et bådhus med elevatorer. Vores første bådhus har et usædvanligt stort opholdsområde og er godt møbleret, herunder et køkkenområde med køleskab. Vores lejere har også eksklusiv adgang til vores andet naust beliggende på vores nærliggende anden søen ejendom, en smuk, 3/4 acre, anlagt park for nylig beplantet med ferskentræer og pecantræer. Bådhuset er bygget med et moderne design og har ti fods lofter til at rumme pro-skibåde med tårne og centrale drevpropeller, der kræver vuggelifte; det har også en super-stor jetski lift. Pænt møbleret med køleskab, det er ideelt til happy hour og / eller iscenesættelse af dine vandbegivenheder.Hvis det ønskes, kan du medbringe dine egne skibåde og basbåde. Mellem vores to bådhuse har vi kapacitet til at huse 4 både og 4 jetski, så du kan få din egen flydende armada med fingerspidsadgang til vandsport!For dem, der er mindre aktive, kan du tage en gåtur gennem Pelican Point Lake Estate's træoverdækkede haver med azelea, dogwood og magnolia, mens du ser fuglene og andre vilde dyr (pelikaner, canadiske gæs, hegre, egrets, skaldet ørne og ugler er bare et par af de mange fugle, der findes på ejendommen). Beliggende på det åbne vand uden udvikling i nærheden, er grundene åbne rancharealer, der giver en smuk baggrund for det rigelige dyreliv.Uanset om du planlægger en ferieferie, en familiesammenføring, en alumner-samling, et bryllup, en firmaarrangement osv., Er vi overbeviste om, at Pelican Point Lake Estate ikke vil skuffe. Unge eller gamle, aktive eller ikke --- alle vil finde noget at elske ved Pelican Point!BEMÆRK: ALLE SÆRLIGE Hændelser kræver en verbal diskussion med ejendomsmæglerens ejer forud for modtagelse af godkendelse til bogføring. Ekstra gebyrer, der er baseret på de særlige begivenhedsoplysninger vil blive fastlagt under diskussionen med ejendommen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!

  • Er der et poolområde på Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!?

    Ja, Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!?

    Nej, Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!?

    Ja, Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!?

    Populære attraktioner i nærheden af Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! inkluderer Tyler Pounds Regional Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!?

    Afbestillingspolitikken for Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.