Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa (Laon, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa (Laon, Frankrig)

Om Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa

Laon - 'Valmuer' Duplex med Garden Spa Privat indstilling En fantastisk udsigt over katedralen !!.duplex 'Valmuer' ligger i Laon, tidligere hovedstad i Frankrig, byder på en storslået udsigt over den befæstede by oppe på en bakke, som gav ham navnet 'The kronede bjerget'.Ideel beliggenhed for at udforske Laon- remparts- dens monumenter middelalderlige særlige gåture hotellerne volde for at finde den ene side de store sletter i Picardie, og den anden skråningerne af øen Frankrig.Med udsigt St Vincent akvarium vil du falde i kærlighed med denne smukke duplex beliggende i en indre gård med en privat have, der tilbyder en plads til afslapning, ro og du vil nyde den smukke natur: I skumringen dig beundre skønheden af ​​katedralen og lad dig invadere ved sin majestæt! .Duplex 'Valmuer'Duplex 'Valmuer' af 54 m², hvis Smart indstilling vil forføre diger placeret på 1. sal. Du vil få den glæde og privilegium at beundre en smuk udsigt over katedralen .En stor stue indrettet i en moderne stil åbnet på lounge (tv, internet) udstyret med en sofa (160x190cm), spisestue, køkkenområde (komfur, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine). Denne duplex varm tegnsæt i en ånd af selskabelighed er ideel til madlavning og spisning med familie og venner. Ovenpå er et soveværelse med dobbeltseng (160x200), et soveværelse med to enkeltsenge (90x190 cm) med skrå lofter med synlige bjælker og et badeværelse med badekar. Denne lejlighed tilbyder 6 senge i alt. (4 voksne og to børn)Du har også mulighed for gennem tilvejebringelse af boliger til at komme og dele en gruppe ophold.En terrasse i den private have stilles til rådighed for rejsende.Du har også mulighed for at nyde vores relax-område (sauna og spabad)Prisen i en time er 25 euro per person (håndklæder). havdeDet er tæt (5 min gang) til alle de faciliteter (restauranter, butikker, bank, apotek, posthus beliggende i hjertet af den gamle by).Boligen ligger foran klosteret alle St. Martin er et udgangspunkt for opdagelsen af ​​3 af de 7 vidundere Laon have modstået revolutionen: Notre Dame katedralen, kirken Saint-Martin og Eva Frue af det skæve tårn . Laon har også mere end 80 historiske monumenter. Du kan også opdage voldene, deres døre og gader i den gamle by og smage nogle specialiteter. Mange vandrestier er rodfæstet i det historiske centrum. Glem bilen! hele ruten kan gøres til fods fra boligen. Alle disse oplysninger kan findes på turistkontoret ligger 10 minutters gang fra boligenDu kan også besøge Chemin des Dames sted for slaget under 1914-1918 krig (30 km), Museum of den mørke middelalder (Archaeological Park of Marle) (26 km).Lake Monampteuil (14 km) og den grønne rute finnen dal tilbyde hele familien smukke dage rig på sports- og vandaktiviteter..

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Spacenter
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa

  • Er der et poolområde på Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa?

    Nej, Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa?

    Nej, Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa?

    Ja, Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa?

    Populære attraktioner i nærheden af Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa inkluderer Cathédrale Notre Dame, Sainte Anne, Reims-Champagne Airport, Gare centre, Musée Hôtel Le Vergeur, Basilique Saint-Rémi, Caves de la Veuve Clicquot, Hauts de Murigny.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa?

    Afbestillingspolitikken for Laon - Duplex Poppies With Garden And Private Spa varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.