Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside (Fougueyrolles, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside (Fougueyrolles, Frankrig)

Om Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside

Stor ombygget lade med opvarmet swimmingpool i Dordogne Countryside VELKOMMEN til La Bastide Nord en ombygget lader fredeligt beliggende mellem Bordeaux, Bergerac og St Emilion og kun 5 minutter fra den populære middelalderlige købstad St Foy La Grande på bredden af ​​Dordogne-floden. En lys og solrig hus på 2 niveauer komfortabelt sove 8 personer plus spædbørn. Med en stor terrasse og opvarmet pool er den veludstyret og ideel til en familieferie.Nedenunder er der 2 soveværelser med dobbeltsenge begge med eget badeværelse, en bruseniche og et separat toilet. Ovenpå er der 2 dobbelte soveværelser (1 med en dobbeltseng) og en familie badeværelse. Alle værelser har synlige bjælker og stenvægge. Barneseng, høj stol og trappe port til rådighed på anmodning.Laden er nu en stor fuld højde 60m2 åben plan fuldt udstyret køkken, stue og spisestue med originale bjælker, stenvægge og en brænder. Køkkenet er veludstyret med ovn, induktions komfur, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, vaskemaskine, strygejern osv. Der er et tv med dvd-afspiller og UK Freeview-boks.Triple døre fører ud til en stor terrasse og overdækket område med masser af udendørs siddepladser og en grill. Steps tager dig op til en stor have og opvarmet 11m x 5m swimmingpool (1. 4m dyb) med en godkendt sikkerhedsalarm. Haverne har udsigt over vinstokke og landskab.Foruden poolen har vi et fodboldmål, boules, badminton net og racquets. Cykler kan lejes lokalt og leveres til døren.La Bastide Nord har følelsen af ​​total privatliv og landskab, mens kun en kort køretur fra alle lokale faciliteter, markeder og mange gode restauranter. En super region for elskere af vin, kultur, vandreture, cykling, ridning, kano, tennis, go-karting og fiskeri. Der er flere golfbaner, herunder den fremragende 27-hullers bane på Chateau des Vigiers og en mindre 9-hullers bane på Nastringues, kun 5 minutter fra La Bastide! I nærheden er Lac de Gurson, med en strand og caféer og lokalt en lille strand med en livredder på bredden af ​​floden Dordogne.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Elkedel
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside

  • Er der et poolområde på Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside?

    Nej, Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside?

    Ja, Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside?

    Ja, Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside?

    Populære attraktioner i nærheden af Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside inkluderer Aéroport de Bergerac Périgord Dordogne, Victor Hugo - St Augustin, Maison du Vin de Saint-Emilion, Garorock.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside?

    Afbestillingspolitikken for Large Converted Barn With Heated Swimming Pool In Dordogne Countryside varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.