Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine (Sankt Goar, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine (Sankt Goar, Tyskland)

Om Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine

Stort sommerhus til 6-10 personer i St. Goar på den romantiske mellem Rhinen Sommerhuset til 6-10 personer (+ 1 spædbarnsseng) ligger i det historiske centrum af St. Goar på Rhinen. Det antikke møblerede hus i det middelalderlige klosterdistrikt er især velegnet til familiesammenkomster, klubture og cykelgrupper, der vil dele badeværelser og toiletter. Minimum ophold er 2 nætter, i påsken 4 nætter og på Himmelfartsdag, pinse, jul og andre brodage dage mindst 3 nætter.Lejeprisen inkluderer udgifter til opvarmning, elektricitet og vand uden slutrengøring og uden vaskeri. Den endelige rengøring skal udføres af dig professionelt eller en roomservice. En service på stedet tilbyder slutrengøring for 60 €. Du kan leje linned (dyneovertræk, håndklæder, badehåndklæder og viskestykker) til 8 € pr. Person fra roomservice. Omkostningerne ved slutrengøring og muligvis vaskeri betales under dit ophold til roomservice på stedet.I stueetagen tilbyder et køkken med et stort bord plads til at spise og drikke. På 1. sal er der en anden lounge til 10 personer. De fem dobbeltværelser er fordelt på tre etager. Sanitære faciliteter er et badeværelse med bruser, badekar og toilet, et brusebad med toilet og et separat toilet. To soveværelser er desuden udstyret med en vask. Til parkering af cykler kan en garage bruges. I umiddelbar nærhed kan du besøge vinbarer og adskillige restauranter i den gamle bydel. Inden for 300 meter finder du et bageri med en café, en købmand, turistinformationskontor med internetadgang, et cykelværksted og togstationen.Siden 2002 er det unikke natur- og kulturlandskab i Upper Middle Rhine Valley inkluderet på UNESCOs verdensarvsliste. Midt i verdens kulturarv St. Goar i skyggen af Rheinfels Castle. På den modsatte bred, der kan nås med en bilfærge, stiger over St. Goarshausen den berømte Loreley. Den nydesignede Rhin-promenade med udflugtsdampes brygge kan nås på få minutter. Slottet Rheinfels med malerisk udsigt over Rhindalen kan nås via en stejl vandresti eller mere bekvemt med en bus. Vinproducenter tilbyder i udkanten af Gründelbachtal i Straußwirtschaften deres vin. De berømte vinbyer Boppard, Oberwesel og bindingsværksbyen Bacherach kan nås på få minutter i bil eller med tog. Det er kun 35 km til Rheingau i syd eller Mosel-mundingen i Koblenz. Rhein-Burgenweg og Rheinsteig inviterer til vandreture med en spektakulær udsigt.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Køkken
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine

  • Er der et poolområde på Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine?

    Nej, Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine?

    Ja, Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine?

    Ja, Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine?

    Populære attraktioner i nærheden af Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine inkluderer Cochem, Mosel-Wein-Express, Drosselgasse, Rhein-Mosel-Halle Koblenz, Rock am Ring, Koblenz Hovedbanegård, Deutsches Eck, Frankfurt-Hahn Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine?

    Afbestillingspolitikken for Large Holiday Home For 6-10 People In St. Goar On The Romantic Middle Rhine varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.