Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families (Albolote, Spanien)

Hele huset/lejligheden Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families (Albolote, Spanien)

Om Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families

Stort hus med pool, sportsfaciliteter og grill ideel til familier Casa Turin, er et stort hus med pool, sportsfaciliteter, spillelokale og grillplads, ideel til familier med børn. 10 minutter fra Granada (Alhambra, Generalife, katedralen ...) og 15 minutter fra Federico García Lorca Granada-Jaén lufthavn.Huset har 4 soveværelser (med en kapacitet på 10 personer), alle soveværelser er placeret på første sal og har adgang til to store terrasser med udsigt, huset har 3 badeværelser; I stueetagen finder du 2 store værelser med pejs, et lyst køkken med udsigt over poolen og grillpladsen; I kælderen vil de små nyde et spillerum med et poolbord og airhockey.Gratis wifi, tv, bærbar computer ... Udenfor, fordelt på en privat grund på 2.200 m2, omgivet af egne vinmarker, fikentræer og kvinder, finder du: Pool, trampolin, Basketball Basket, Mini-tennisbane, Ping-Pong bord og hvis du vil have cykler gåtur (forudgående varsel).Huset er beliggende i en urbanisering med 24-timers privat sikkerhed, tennisbane, en sportsbane, legeplads, samt et supermarked og en restaurantbar. Det har en regelmæssig buslinje til byen Granada.Granada City (10 minutter væk)Ved besøgene i byen Granada, i huset, har de turistguider, der skal konsulteres, samt tidsplanerne for de vigtigste monumenter i byen (for at besøge Alhambra anbefales det at få billetterne i god tid). Du kan ikke forlade denne by uden at besøge det vidunderlige kvarter Albaicín (verdensarv) og smage de fantastiske 'tapas', der tilbydes i byens barer.-Forslag miljøCasa Turin er beliggende i et behageligt miljø ved siden af søen Cubillas, hvor du kan foretage smukke vandrestier samt nautiske aktiviteter og kulturelle besøg.Anbefalede ruter i omgivelserne: Torreón de Albolote, Moclín Slot, Besøg fødestedet til Federico García LorcaYacht Club - I faciliteterne på University of Granada's Nautical Campus kan du udføre en række nautiske aktiviteter: kajaksejlads, kano, kano, padle surfing, windsurfing, jolle sejlads, trampolin eller pedalbåde. Sportsaktiviteter: tennis, fodbold og fodbold 7 (grusbaner).Aerodrome - Aeroveleta- Turistvandringer og udflugter under flyvning. Vil du nyde en tur i ultralette eller lette fly? Mindre end 1 time:Sierra Nevada Skisportssted. Husk at besøge Sierra Nevada-webstedet med aktiviteterne om sommeren ... Udsigt fra det højeste teleskop i Europa, solopgang eller solnedgang fra Veleta, udsigt til perseidas, ... Costa Tropical (Motril - Salobreña - Almuñecar). Hvis det, du ønsker, er en stranddag; Vi anbefaler de aktiviteter, der er foreslået af 18 knob. 'Windsurf, Stand Up Paddle og Kitesurf kurser. Det har også et Chill Out-område til at spise noget efter en god surfesession, og hvor de arrangerer live-koncerter hver weekend. '

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families

  • Er der et poolområde på Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families?

    Ja, Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families?

    Ja, Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families?

    Ja, Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families?

    Populære attraktioner i nærheden af Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families inkluderer Sierra Nevada, Alhambra, Sierra Nevada National Park, Albaicín - Unesco verdensarv, Parque Nacional de Sierra Nevada, granada centrum, påskeugen, busstationen.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families?

    Afbestillingspolitikken for Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.