Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach (Pesada, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach (Pesada, Grækenland)

Om Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach

Stor Privat Opskalere Villa med pool, fantastisk udsigt, 500m til strand Kun en 500m gåtur til afsondret, sandstrande i Pessada, denne store, pragtfuldt indrettede og luksuriøse villa er en af de nyeste på øen Kefalonia. Med en åben grundplan, dette 320 m² villa tilbyder mange steder at samle eller trække sig tilbage. Med 5 soveværelser, 4 fuld bade og 2 separate stuer, det er stort nok til at rumme to familier meget komfortabelt. Der er aircondition i alle rum i villaen. Der er to store tv med et bibliotek med over 100 film, satellit programmering og gratis wifi i hele. På ydersiden, den overdækkede veranda tilbyder en spiseplads til 10 og en komfortable sæder sæt til afslapning med en drink eller spille kort. Bare et par skridt væk er en 50m² swimmingpool med liggestole og parasoller. Alt dette med en utrolig udsigt over havet og lejlighedsvis forankret yacht nyder den samme fred og ro som du er. Udsigt mod syd omfatter Spartia stranden og øen Zakynthos over Ioniske Hav. Ser mod nord giver et fuldt overblik over Mount Ainos, det højeste bjerg på Kefalonia. Hele ejendommen er haver af lavendel, jasmin, Bougainvillaeas, Oleander og Rosemary. Derudover er der lunde af oliventræer og citrustræer. Afhængigt af sæsonen, er du velkommen til at nyde citroner, appelsiner eller grapefrugter lige fra træerne. De er stadig små træer, men de vokser hurtigt.Villaen er bekvemt placeret til mange ø-aktiviteter. Du kan tage en fredelig gåtur langs landeveje og stier i denne fjeldsiden landsby. Inden for 10 minutter, kan du gå til de afsondrede vige, der udgør de små strande i Pessada. I nærheden, kan du gå til havnen i Pessada hvor du kan få en souvlaki og øl på udendørs cantina. Inden for en 10 minutters kørsel, kan du besøge St. George slot, bygget i begyndelsen af ​​det 16. århundrede. Inden for en 15 minutters kørsel, kan du besøge klostret Saint Gerasimos for et glimt af sin udsmykkede interiør og den mumificerede krop helgen selv. Argostoli, hovedstaden i Kefalonia, kan også nås med en 15-minutters kørsel. Du kan besøge Argostoli for frugt markeder, souvenirs, bagerier, caféer eller mange dejlige restauranter. Vær sikker på at tilbringe en aften i den firkant, hvor du kan få en is, frappe, crepe eller blandet drink, mens du ser byen levende og samle. Andre bemærkelsesværdige drev omfatter et besøg til den underjordiske sø Mellisani og Dragorati Cave. Det er et smukt smuk køretur til Myrtos Beach og maleriske byer Assos, Fiskardo og Sami.Vi byder dig velkommen til at nyde vores hjem så meget som vi gør på den idylliske græske ø Kefalonia.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach

  • Er der et poolområde på Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach?

    Ja, Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach?

    Nej, Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach?

    Ja, Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach?

    Populære attraktioner i nærheden af Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach inkluderer Tsilivi, Zakynthos International Airport, Zakynthos Port, Poros, Laganas, Kefalonia International Airport, Navagio, Kalamaki.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach?

    Afbestillingspolitikken for Large Private Upscale Villa With Pool, Stunning Views, 500m To Beach varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.