Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort (Puerto del Carmen, Spanien)

Hele huset/lejligheden Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort (Puerto del Carmen, Spanien)

Om Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort

Stor (privat ejet) ombygget (2019) fritliggende 3 soveværelses villa i rolig udvej Dette er en vidunderlig villa på en af de største grunde i Shangrila Park, Playa Blanca. Det er et af få med en officiel, lovlig turistlicens. Køkkenet blev ombygget og opgraderet i april 2019 (en ny opvaskemaskine blev tilføjet) og begge badeværelser i juli 2018 (et komplet brusekabine blev tilføjet til hovedbadeværelset, ud over badet, og en-suite blev forøget i størrelse med en walk-in bruser enhed). En meget stor gårdhave med overdækket pergola tilbyder skygge og privatliv, med udendørs spisning tilgængelig ved hjælp af den integrerede grill. En anden lille gårdhave med indbygget kanariebænk er uden for soveværelset. En afsondret tagterrasse over hele ejendommen giver et yderligere privat solområde med en vidunderlig udsigt til Montana Roja og over til Fuerteventura. Shangrila Park er et roligt samfund med en af de største puljer på øen (renoveret i juli 2018). En tennisbane (renoveret i 2019) er tilgængelig samt et antal fælles åbne 'legeområder' på komplekset.Denne ejendom er velholdt og frisk dekoreret af ejere, der regelmæssigt besøger og bruger deres hjem. Det inkluderer adgang til gratis basisbaseret spansk tv (med nogle engelske og tyske kanaler) og wifi-internet (også tilgængeligt via 42 'internet / SMART TV). Et andet TV & DVD er vægmonteret i det andet soveværelse. Der er et bredt udvalg af DVD og læsemateriale.Det renoverede en-suite badeværelse knyttet til soveværelset giver et moderne frisk fuldt flisebelagt gulv og vægge med walk-in bruser med skærm, håndvask og w. c.Det renoverede hovedbadeværelse har et moderne frisk fuldt flisebelagt gulv og vægge, med nyt bad og vedhæftet brusebad, et separat brusekabine, vask og w. c.Det renoverede køkken er fuldt udstyret med nyt opvaskemaskine, ovn og grill mikrobølgeovn, brødrister og indendørs og udendørs servise. Alt, hvad der kræves til madlavning til 6x gæster, er typisk forsynet med gryder, pander, køkkenredskaber, kaffemaskiner, serveringsskåle osv.Der tilbydes 3 x voksne cykler og et udvalg af legetøj til brug for gæsterne.Alt linned og håndklæder leveres - lokal rengøring og vedligeholdelseskontakter findes på stedet.En lille butik er tilgængelig på komplekset og den nærmeste strand, supermarked, barer og restauranter ligger 10 minutters gang væk.Sen ankomst kan indkvarteres af stedets repræsentant, og basale fødevarebestemmelser kan købes til kostpris og placeres i villaen, hvis der aftales detaljer inden ankomst.Normal indgangstid er 16:00, og normal afgangstid er 10:00, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Elkedel
  4. Telefon

Ofte stillede spørgsmål om Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort

  • Er der et poolområde på Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort?

    Nej, Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort?

    Nej, Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort?

    Ja, Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort?

    Populære attraktioner i nærheden af Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort inkluderer Puerto del Carmen, Lanzarote Lufthavn, Playa Honda, Las Dunas Nationalpark, Puerto de Corralejo, Matagorda, Playa - Ría de La Santa, Los Pocillos.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort?

    Afbestillingspolitikken for Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.