Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island (Marciana Marina, Italien)

Hele huset/lejligheden Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island (Marciana Marina, Italien)

Om Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island

Casa Rosa di Redinoce Stor villa ud mod havet - øen ElbaDenne store villa, der kan rumme op til 10 gæster, ligger lige ved havet på Elbas vestkyst. Panoramaet herfra trækker pusten fra: udsigt over Procchio-bugten, den lille ø Paolina, Capo Enfola og det åbne hav.Det har en privat adgang til havet. Et par skridt fører til en offentlig stenstrand og en lille og stille udstyret strand (Bagno Redinoce) med parasoller, liggestole til leje, barer og snacks. Der er også mulighed for at sætte små / mellemstore både i vandet.Villaen nås via en privat adgangsvej og har en privat indgang. Den store have / park er indhegnet, og du vil finde plads til flere biler inde i ejendommen direkte foran huset.Villaen er omgivet af en 10.000 m² stor have og store terrasser med borde, stole, liggestole, liggestole. En del af terrasserne er overdækket og har en udendørs bruser (varmt og koldt vand), en grill, et stort bord i skyggen til at spise morgenmad, frokost og middag udendørs. Fra terrasserne har du direkte adgang til stueetagen i villaen gennem køkkenet, hovedindgangen eller stuen.I stueetagen er der en stor stue med spisekrog (brændeovn, satellit-tv, bibliotek) og havudsigt, et separat og fuldt udstyret køkken (ovn, opvaskemaskine, madprocessor, brødrister, mikroovn, ...) . 5 personer kan bo her. Der er faktisk to soveværelser med dobbeltseng og havudsigt, et stort badeværelse med bruser (og en vaskemaskine) og et mindre enkelt soveværelse med det lille 'private' badeværelse og haveudsigt. Alle værelser har store indbyggede skabe.En stor trappe fører til første sal. Også dette kan rumme 5 personer. Der er et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et tredje mindre soveværelse med en enkeltseng. Alle værelser har havudsigt, og to af dem har adgang til en balkon. På første sal er der også et stort badeværelse med badekar og bruser og en stor solterrasse med en fantastisk havudsigt.Villaen er ideel til familier eller en gruppe venner, der værdsætter det samlede privatliv på stedet, de store terrasser til en udendørs ferie under den toscanske sol, privat adgang til havet (20 trin) og den centrale placering på Elba ø. Faktisk er den fantastiske sandstrand og centrum af Procchio kun 3 km væk, og Marciana Marina med sit smukke og livlige centrum og promenaden med restauranter, barer, butikker, natmarkeder er kun 4 km væk.Villaen er også et glimrende udgangspunkt for spændende cykelture og besøg på de forskellige kulturelle og naturlige attraktioner på øen.Forbrug: elektricitet, vand og gas inkluderet i prisen.Slutrengøring € 200,00 (skal betales ved ankomst på stedet)Linned IKKE inkluderet i prisen: € 15,00 per person / ændring.Tekøkkenet skal være ryddig og rent, som det findes i starten, ellers bliver der opkrævet en ekstra €100,00.Skraldet skal bringes til de relevante kommunale skraldespande og ikke opgives i lejligheden, ellers opkræves der yderligere 100,00 €.Sikkerhedsdepositum: € 500,00

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island

  • Er der et poolområde på Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island?

    Nej, Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island?

    Ja, Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island?

    Ja, Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island?

    Afbestillingspolitikken for Large Villa In Front Of The Sea - Elba Island varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.