Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City (Philadelphia, USA)

Hele huset/lejligheden Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City (Philadelphia, USA)

Om Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City

Stilfuld 2BD Loft i den gamle by Denne lyse og nyligt renoverede lejlighed er beliggende i centrum og kun få minutter væk alle de attraktioner og restauranter, Philly har at byde på. Åbent gulvlayout med højt til loftet, comfy queen size seng, vaskemaskine og tørretumblerOplev Philly i stil. Vær vores gæst på denne smukke high-end Loft beliggende i den mest pulserende del af den gamle by. Bliv minutter væk fra Liberty Bell Mall, Ben Franklins hus, Penn's Landing og nogle af de bedste mad og shopping Philly har at byde på.100 Walk og Transit Score - Walker's og Rider's Paradise!Nyd komforten i vores stilfulde Old City Loft. Dette hjem kunne være den perfekte indkvartering til dig og dine rejsekammerater. Det har to dronning soveværelser, dronning pullout sofa, to fulde bade, rummelig stue med en 55 tommer LCD, moderne møbler, vaskemaskine og tørretumbler, plus masser af bekvemmeligheder lige i hjertet af den gamle by.Du har fuld adgang til lejligheden og vaskemaskinen og tørretumbler inde i enheden.Book med tillid, vi vil være der for at hjælpe dig med at nyde dit ophold. Vi er på mission for at gøre kortsigtede leje nemme og tilgængelige. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du nå ud til os døgnet rundt.Beliggende ved siden af ​​Independence Mall, hvor landets grundlæggere erklærede frihed og bygget en fri nation, kan den gamle by stadig prale af charmerende brostensbelagte gader og masser af charme fra det 18. århundrede - sammen med en uafhængig stribe, der er tydelig i alt fra sine ejerforretninger til Dens kantede kunstscene.Dens nærhed til Liberty Bell, Penn's Landing og Benjamin Franklin Bridge gør Old City til en favorit for out-of-towners så meget som for de beboere, der kalder det hjem. Folk elsker kvarteret for sine fashionable butikker, gode restauranter, eklektiske gallerier og teatre og det pulserende natteliv. Lejligheden ligger i centrum af den gamle bydel, få skridt væk fra den gode mad og shopping, Liberty Bell Museum, Ben Franklins hus, Penn's landing og mange andre store kulturelle attraktioner Philly har at tilbyde. Du kan gå til eller tage en $ 5 cab for at komme til området Rittenhouse square.Nøgleegenskaber:- Praktisk åbent layout og moderne design- Et soveværelse med en queensize seng på anden sal i loftet, anden dronning soveværelse på første sal- To fulde bade, en på hver etage- Fuldt udstyret køkken (ingen mikrobølgeovn)- Trådløst internet, in-unit vaskemaskine og tørretumbler, stort fladskærms-tv, og mere

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskemaskine
  3. Gratis wi-fi på offentlige områder
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City

  • Er der et poolområde på Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City?

    Nej, Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City?

    Nej, Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City?

    Nej, Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City?

    Populære attraktioner i nærheden af Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City inkluderer Second Bank of the United States, Rittenhouse Square, 30th Street Station, Philadelphia International Airport, Pennsylvania Convention Center, Wynnefield Heights, Liberty Bell Center, Center City.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City?

    Afbestillingspolitikken for Lazykey Suites - Stylish 2Bd Loft In The Heart Of Old City varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.