Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens (Saint-Priest-les-Fougères, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens (Saint-Priest-les-Fougères, Frankrig)

Om Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens

Le Moulin Neuf Sud eksklusiv rummelig sten-bondegård i 2 hektar anlagt have Kom væk fra trængselet i Det Forenede Kongerige for roen i Dordogne. Udendørs kan du nyde aflukkede steder at slappe af i enten solskin eller skygge, herunder en gåtur på 40 m med siddepladser under et piletræ. Frem for alt får du eksklusivitet, privatliv og ren afslapning. Morgenmad, frokost eftermiddagste og middag til meget rimelige priser fås som ekstraudstyr.Bemærk, at vores prispolitik er per person per nat.Bemærk også, at der er trapper at klatre, trin og en skråning at navigere på.For at gøre det lettere at bruge en GPS / Satnav er vores koordinater:Breddegrad: 45. 53882737539945 Længdegrad: 1. 0312881465575856Haven tilbyder: -2 hektar smukke anlagte haverGratis parkeringsplads i en bilhavnEn 5 m splash poolDit eget overdækkede udekøkken med gas-BBQ, solskygger, nyt boblebad og lys til de romantiske aftener og et ildsted for at holde enhver aften afslapning væk.Gratis brug af 2 cykler, på egen risiko, hvoraf den ene er elektrisk.En hytte til skiftning med liggestole og stole er tæt på poolen. Det har en anden gasgrill, kedel og køleskab.Nyd en afslappet morgenmad under et lysthus ved roseturen og oplev duftstoffer fra Alisons rosekollektion.Min kone og jeg bor i tilstødende kvarterer og er her for at hjælpe dig med at nyde din ferie, men vi respekterer altid dit privatliv og holder en diskret afstand.Huset tilbyder: -Eksklusiv brug af nedenstående faciliteter; En velkomstpakke leveres ved ankomst.Alt linned og håndklæder og poolhåndklæderTekøkken veludstyret med redskaber, køleskab, fryser, kogeplade, mikroovn, kedel, redskaber og vaskemaskineEt rummeligt familieværelse med dobbeltseng og køjeseng i stueetagen.Et dobbeltværelse typisk fransk, også i stueetagen.Et stort badeværelse i stueetagen (vådrum med dobbelt jacuzzi)Et nyligt tilgængeligt tredje romantisk soveværelse med rosetema med superking størrelse seng og vask på første sal.Der er et tilstødende separat toilet og brusebad på denne etage.En hyggelig lounge i stueetagen med ubegrænset Wi-Fi, UK SKY-tv, smart 3D-tv og adskillige tv-kassesæt.Gratis opkald til fastlands-fastnet efter anmodningEt stort spillerum, med pool, bordtennis, bordfodbold, airhockey, dart, indendørs spil, med brænder med leveret træ. Det inkluderer også et separat opholdsstue med tv og adskillige film og dvd'erGym-udstyr er tilgængeligt på anmodning.Eksklusiv lille spisestue med plads til 4, der støder op til tekøkkenet og brug af en spisestue med større karakter til plads 6-8, hvis det er ensundskyld - ingen kæledyr

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Elkedel
  4. Telefon
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens

  • Er der et poolområde på Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens?

    Ja, Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens?

    Nej, Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens?

    Ja, Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens?

    Populære attraktioner i nærheden af Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens inkluderer Le Pont Saint Martial, St-Yrieix la Perche cité historique, Château de Nexon, Château et Haras National de Pompadour, Parc du Reynou, Hôtel de Ville, Quartier de la Boucherie, Place de la Motte.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens?

    Afbestillingspolitikken for Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.