Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families (Tybee Island, USA)

Hele huset/lejligheden Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families (Tybee Island, USA)

Om Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families

Charmerende hjem ideel til familier; en kort gåtur til North Beach Dette dejlige hjem er en kort 5 minutters gang til to forskellige adgangspunkter på North Beach. Holloway Beach House ligger på et smukt hjørneparti med en stor gård og en charmerende 100 plus-årige egetræer. Der er 4 soveværelser og 3 badeværelser, 9 sovepladser. Elegante trægulve i spisestuen. Der er en fuld bad på 1. sal, et badeværelse badeværelse til King soveværelse og et andet badeværelse deles med de resterende soveværelser.Indtastning af hjemmet er en stor stue med sofa, kærlighedssæde, hvilestol og fladskærms-tv. Til højre for stuen er en formel spisestue. Til venstre for spisestuen er et fuldt udstyret køkken. Lige bag køkkenet er der et spisestue med bord og 4 stole. I denne spiseplads er et skab med vaskemaskine og tørretumbler. Gå ned ad gangen, og der er et komplet badeværelse til højre med et badekar / brusebad combo og en enkelt vask og næste er der en dronning soveværelse med et lille skrivebord og kommode. Øverst i trappen til højre er et komplet badeværelse med badekar / bruser combo og en enkelt vask / forfængelighed. Dernæst er en dronning soveværelse med en kommode og til venstre for dette soveværelse er en anden dronning soveværelse med et surfbræt tema. På tværs af gangen er master-suite med et opholdsområde, der har en dobbeltsenge, dobbeltseng, en armoire med tv og en king size seng med en kommode. Føreren suite har også et eget bad med badekar / bruser combo og dobbelt håndvaske. Sengetøjskonfigurationer:Soveværelse 1: Dronning - 1. salSoveværelse 2: King + Sitting Room med Twin Day Bed - 2nd FloorSoveværelse 3: Dronning - 2. salSoveværelse 4: Dronning - 2. salUdenfor på bagsiden af ?? huset er en overdækket terrasse med et bord og stole og en kullgrill i baghaven. Der er WIFI og off street parkering for maksimalt 4 biler. Ingen begivenheder med et højere antal gæster end belægningen af huset er tilladt, og der er et minimumsalder på 21 for lejere.Som vores gave til dig for at bestille hos os, tilbyder vi gratis adgang til udvalgte Tybee attraktioner. Kaldt Xplorie Programmet, vil vores gæster modtage en gratis voksen adgangskort per overnatning, til attraktioner som delfin ture, cykeludlejning og kajak udlejning. Det er vores måde at sige 'tak!'

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Aircondition
  3. Wi-fi
  4. Mikrobølgeovn
Sportsfaciliteter
  1. Bowling
  2. Minigolf
  3. Ridning
  4. Surfing
For børn
  1. Legeplads
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families

  • Er der et poolområde på Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families?

    Ja, Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families?

    Nej, Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families?

    Ja, Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families?

    Populære attraktioner i nærheden af Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families inkluderer Tybee Island Light Station, Fort Pulaski, Hearse Ghost Tour - Savannah, River Street, Forsyth Park, Southern Womens Show, Savannah Garden Exposition, Savannah Scottish Games.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families?

    Afbestillingspolitikken for Lovely Home, Just A Short 5-minute Walk To The North Beach - Perfect For Families varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.