Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View (Hydra, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View (Hydra, Grækenland)

Om Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View

Luksuriøs 3-BRM hyggelig villa med pool og vidunderlig udsigt Vores hus er en villa med tre soveværelser med stilfuldt moderne interiør, beliggende i et roligt sted, med en stor pool, der er delt mellem tre ejendomme. Ejendommen er meget godt beliggende i et roligt område, men inden for få minutters gang fra de traditionelle restauranter og caféer i den gamle havn. Garifallo-stranden ligger kun 5 minutters gang væk, og inden for 10 minutters gang er stranden ved Aghia Marina med dens populære strandbar, restaurant og vandsportfaciliteter. Det er også 10 minutters gang fra Dapia, øens største by med alle butikker og ankomststed.Villaen er udvidet på 3 etager. Det største dobbeltværelse med egen veranda er i stueetagen. Et badeværelse med toilet og bruser er placeret på tværs af gangen.Trapper fører til et meget stilfuldt opholdsstue på øverste niveau med store divaner-sofaer, udendørs sofaborde og en lang spisestue. Køkkenet er åbent, stilfuldt, moderne og fuldt udstyret. Fra opholdsområdet fører døre ud til en privat veranda, der har indbyggede stenbænke betrukket med farvede puder. Når du sidder udenfor, har du en betagende udsigt over den gamle havn til venstre; til højre for dig har du udsigt over havet og de nærliggende øer. Direkte nedenfor er en perfekt vista af smukke haver og de elegante neo-klassiske huse i den gamle havn. Her kan du nyde at spise frokost, middag eller drikke og lytte til bølgenes lyd.En moderne trappetrin af glas og krom fører ned til husets laveste niveau på haveniveau. Dette niveau tilbyder mere fleksibel indkvartering: Der er et gæst soveværelse med dobbeltseng. Ved siden af dette et badeværelse med bruser og toilet. På tværs af gangen er et fantastisk børneværelse med indbyggede single divans med bunker af smukke mauve og lilla sprede puder. Døre fører ud til en haveterrasse med grillplads.Ejendommen har aircondition, centralvarme, tv i alle værelser, WIFI, opvaskemaskine og vaskemaskine.De udvendige områder, som ejendommen deler, er lige så sofistikerede og stilfulde: Den store, fælles swimmingpool er minimal i design med en stark stenmur bag poolen, der perfekt supplerer mosaikflisebelægningen. Landskabsarkitekturen er præget af perfekt placerede oliventræer, naturstengulv, der flagger omkring poolen og med masser af teakstole og store creme-paraplyer, hvilket gør det til et perfekt sted at 'slappe af' efter en hård aften eller en dag på stranden.Ejeren af villaen kan også leje en 8 meter Zodiac RIB med / uden skipper til ture på de omkringliggende øer eller for at besøge de private strande i området.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Aircondition
  3. Wi-fi
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View

  • Er der et poolområde på Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View?

    Nej, Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View?

    Ja, Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View?

    Ja, Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View inkluderer Porto Heli Marine, Aegina Port, Agia Marina, Epidavros Port, Traditional Settlement of Aigina, Limani Agias Marinas Aiginas, Mikro Kamini, Franchthi Cave.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View?

    Afbestillingspolitikken for Luxurious 3-Brm Cozy Villa With Pool And Wonderful View varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.