Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond (Pineville, USA)

Hele huset/lejligheden Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond (Pineville, USA)

Om Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond

Luksuriøs opholdsstue, Bryllupssted, Kørselsområde, Svømmehal, Fiskedam Vi tilbyder 15% rabat på reservationer foretaget inden for 7 dage med check-in.Tower Hill Plantation. Vi har 2 separate og helt private leje enheder og en absolut smuk banket hal.Marion House VRBO Notering NO. 654813 ogGuest house VRBO notering nr. 663803 (banket hall billeder er indsendt her)Nested indlandet mellem Lake Marion og Lake Moultrie (ca. 6 miles) på en 25 acre plantage med en smuk naturlig dam (besøg venligst vores hjemmeside: http: // towerhillplantation. Vpweb. Com /)Omkring en time fra Charleston, og 25 miles fra Moncks Corner, SC kan du have din helt egen plantage til din næste flugt! Meget rolige omgivelser med nem adgang til omkring 6 golfbaner inden for 30-40 minutters kørsel. Myrtle Beach er omkring 1:40 minutter væk. Ejendommen er meget privat og ligger på en plantage indstilling, der støder op til den prestigefyldte Oakland Club. Det har en i grund swimmingpool, 250 meter driving range med rækkevidde bolde forudsat, en stor dam fuld af forskellige slags fisk (Fang og frigivelse). Dette paradis synes lukket fra resten af ​​verden og har alt hvad du skal bruge til at være behagelig og afslappet Der er to udlejningsenheder på dette sted, alle inden for gåafstand:  1) Marion House: 4 soveværelser, næsten ny, ejendom er omkring 2500 sq ft stort for mange indendørs aktiviteter. Det store soveværelse har to enkeltsenge (kan sammenføjes), i suite bad og jacuzzi, brusekabine og gåtur in closet. De øvrige 3 værelser har en konge størrelse, en queensize seng, (delt badeværelse). Det tredje soveværelse har 2 enkeltsenge og eget badeværelse. Der er en meget stor screenet veranda område med 8 stole spisebord på forsiden og et dæk langs siden. Der er også en anden 8 stole spisebord i spisepladsen. Et komplet og veludstyret køkken / spisestue, vaskemaskine / tørretumbler, mikroovn, opvaskemaskine køleskab, kaffemaskine, redskaber, håndklæder, HD TV (lokale kanaler), Blue Ray DVD-afspiller, alle nye apparater og en gasgrill. Vi har også en WIFI forbindelse 2) Guest House: Omkring 300 meter væk fra Marion House, et tre soveværelse fuldstændig renoveret i 2010 og fuldt møbleret. Det har et stort familieværelse med udsigt over dammen mod øst. Et vidunderligt sted at tilbringe morgenen. Hvert soveværelse har eget badeværelse med brusekabine. En stor stue / spisestue med 6 stole. Fuldt udstyret køkken og HD-tv (lokale kanaler). St. Stephen er kun 9. 2 miles væk. Der er en IGA butik og tankstation blandt andre butikker. Moncks Corner har mange købmandsforretninger herunder en super Walmart og mange fine restauranter.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Strygebræt

Ofte stillede spørgsmål om Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond

  • Er der et poolområde på Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond?

    Ja, Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond?

    Ja, Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond?

    Ja, Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond har Parkering for gæster.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond?

    Afbestillingspolitikken for Luxurious Living,wedding Destination ,driving Range,swimming Pool, Fishing Pond varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.