Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida (Teguise, Spanien)

Hele huset/lejligheden Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida (Teguise, Spanien)

Om Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida

Luksus Beach Villa med boblebad i en fantastisk beliggenhed i naturparken- Villa Daida Villa Daida - luksus strandvilla med boblebad og smuk have i en fantastisk beliggenhed i naturparkenFantastisk udsigt over havet, stranden, de små øer og klipperne i Risco de Famara-bjergene.Denne ejendom er kun to minutters gang fra Famara-stranden og er omgivet af haver i et naturreservat i det nordvestlige Lanzarote.Den komfortable og praktiske ejendom er blevet omfattende renoveret og moderniseret for at imødekomme selv de mest krævende krav.Det lyse hovedhus med havudsigt tilbyder plads til 6 gæster med sine 3 soveværelser, i det stilfulde studie med sin egen solterrasse i haven er der plads til yderligere 2 gæster.Ejendommen er ideel til 1-2 familier eller en gruppe venner.Bemærk: Prisen på € 205, - p. N. henviser til hovedhuset med plads til op til 6 personer. Havestudiet til 2 personer mere kan bruges til € 80, - p. N. er reserveret og tilbydes kun i forbindelse med hovedhuset.Ejendommens uformelle og varme æstetik giver vores gæster en ren strand og sommerfølelse! Blandt husets bekvemmeligheder er:Privat boblebad opvarmet til over 30 grader, der kan rumme op til 6 personer og har vand- og luftstråle massagestrålerfuldt udstyret moderne køkken i hovedhuset med opvaskemaskine, vaskemaskine osvTekøkken i studiet     - regnbyger af høj kvalitet     - Wifi og tvSpisepladser på terrasserne med havudsigtLiggestole og grilludendørs brusersafeboxZen-stil havenKomfort og bekvemmelighedprivat parkering    Famara er den perfekte destination for familier, den seks kilometer lange sandstrand er en af de bedste og mest konstante surfepladser for alle niveauer i Europa. Badning i tidevandspoolertil de små, løb eller yoga på stranden, surfing, stå op padle eller kite surfing eller bare gå på stranden og nyde det betagende landskab, solen og havet.Den rolige fiskerby - Caleta de Famara - kan let nås til fods på få minutter. Med en blanding af traditionelle fiskere, surfere, bohemer og individuelle rejsende tilbyder landsbyen med sine sandede gader en unik flair. Her finder du alt hvad du har brug for, barer, caféer, gode restauranter, supermarkeder, butikker, surfskoler og mange andre aktiviteter.På grund af husets sydvestlige retning har du ikke kun en fantastisk udsigt over Famara-bugten og de nærliggende øer i Chinijo Archipiel, men også fuld af sol og den spektakulære solnedgang, når solen går ned over havet om aftenen. Hvis du vil undslippe hverdagen og tilskuerne, skal du tage en pause indvil tilbringe uforlignelig landskab og placering, tilbringe tid & fælles aktiviteter & føle sig god ferie med din familie eller venner, så er vores Villa Daida i Famara det perfekte feriemål for dig!Kombiner dit ophold med et surfkursus for dig og dine børn, som vi med glæde arrangerer for dig, og dine børn vil elske det!Familie godkendt :-)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Kabel-TV
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida

  • Er der et poolområde på Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida?

    Ja, Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida?

    Nej, Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida?

    Ja, Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida inkluderer Puerto del Carmen, Lanzarote Lufthavn, Playa Honda, Matagorda, Playa - Ría de La Santa, Famara Strand, Los Pocillos, Papagayo Strand.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida?

    Afbestillingspolitikken for Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.