Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson (Walhalla, USA)

Hele huset/lejligheden Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson (Walhalla, USA)

Om Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson

Luksus Lakefront Byhus på Lake Keowee ved Stoneledge, nær Clemson Nyrenoveret byhus i et af de førende gatede byhussamfund ved Lake Keowee. Det har udsigt over Lake Keowee - en af sydøstens mest smukt klare søer, der dækker over 300 miles kystlinje. Bare 15 minutter fra Clemson er det det perfekte sted til din familieferie, weekend tilbagetog eller universitetsspil. Byer i nærheden inkluderer Greenville, SC, Highlands og Cashier, NC. Nyd de mange funktioner i Stoneledge: en swimmingpool i resortstil, tennisbane, klubhus, naturskøn vandresti, fitnesscenter, bådopbevaring og legeplads. Inkluderet i din leje er også brugen af en privat bådslip inden for få minutters gang fra hjemmet for at holde din båd eller jetski under dit ophold. Der er mange aktiviteter i nærheden, som vandreture, fiskeri og golf. Samfundet er bekvemt placeret til købmandsforretninger, restauranter, shopping og film.Dette 3 soveværelser, 4. 5 badeværelser, der indeholder to konge-soveværelser, kan komfortabelt rumme din gruppe på op til 8 personer med over 3100 kvadratmeter boareal. Lige ved den indbydende indgangsplads er der et gourmetkøkken med apparater i rustfrit stål, bordplader i granit og masser af lagerplads. Det er fuldt udstyret med alt hvad du har brug for for at forberede en høytid eller en hurtig snack. Spisepladsen lige ved køkkenet har plads til ti, og stuen har masser af behagelige siddepladser med et 55 'UHD-tv. Lige ved opholdsområdet ligger en fabelagtig stor solrum med mere opholds- og spiseplads og et ekstra 55 'tv, der giver det perfekte sted til din morgenkaffe eller slapper af med venner og familie. Master soveværelset suite 1 er placeret i stueetagen og inkluderer en king size seng med luksus Tempurpedic Breeze madras, designer sengetøj og møbler samt et boblebadekar og walk-in bruser. Det øverste niveau inkluderer to store, velindrettede værelser. Hovedsoveværelse nr. 2 har en luksuriøs kongemadras med 43 'UHD-tv og læsehane samt en walk-in-shower. Det andet soveværelse ovenpå inkluderer to queensize-senge med splinternye luksuriøse overdådige madrasser og et stort walk-in-closet. Alt sengetøj og sengetøj er udvejskvalitet. Terrasseniveauet inkluderer en anden opholdsstue med et 55 'tv og et fodboldbord med et vådt barområde, herunder en vask, granitbordplader og 2. køleskab i fuld størrelse. Der er et stort spillebord og overdimensioneret sektion. Det er det perfekte område til afslapning, se film eller fodbold eller spille en aften. Den nye sektionsport en dronning, der trækker ud sofa, og der er masser af ekstra plads til en luftmadras. Dette område har også sit eget fulde bad og en mur af franske døre med adgang til den private gårdhave og vandresti. Der er masser af parkeringspladser med en enkelt garage, en ekstra udpeget parkeringsplads og flere pladser, hvis nødvendigt, alle få skridt fra hoveddøren. Vi inviterer dig til at nyde livet ved søen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson

  • Er der et poolområde på Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson?

    Ja, Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson?

    Nej, Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson?

    Ja, Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson inkluderer Oconee County Regional Airport, Memorial Stadium, Pickens County Airport, Anderson Regional Airport, Sapphire Valley.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson?

    Afbestillingspolitikken for Luxury Lakefront Townhome On Lake Keowee At Stoneledge, Near Clemson varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.