Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily (Giarre, Italien)

Hele huset/lejligheden Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily (Giarre, Italien)

Om Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily

Luksus, afslappende og lyst hjem mellem Taormina og Catania, havet og Etna Rummelig, elegant, lys og ekstremt stille lejlighed, som for nylig er renoveret med en storslået udsigt over Etna-bjerget med udsigt til den indre gårdsplads i en gammel bygning lige i centrum.Elegant møbler og mange tilbehør, der gør gæsterne til at være behagelige og afslappende. Masser af tilbehør og spil til børn.Lejligheden er udstyret med: trækulgrill, elektrisk grill, mikroovn, diverse service, tv, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, opvaskemaskine, kaffe og cappuccino maskine, juicer, strygejern og strygebræt, klimaanlæg, varm -badeværelse. Tilbehør til børn: bord og stole, barnesenge, høje stole, klapvogne, lekegrind, sengeskinne, badekar, terrasselegetøj. Udemøbler med bord, stole og liggestole i en stor panoramaterrasse med mange planter, til en storslået grill af lokalt kød eller frisk fisk udendørs eller blot for at ligge på liggestole eller se på stjernerne og Etna-bjerget.Tilgængelighed til ethvert behov for at gøre din rejse uforglemmelig og underholdende. Tilgængelighed til at planlægge dine ture og booke de bedste restauranter og trattoriaer og de mest berømte pizzeriaer såvel som lokale gastronomiske specialiteter.Det er muligt at booke yderligere tjenester på forhånd under opholdet, såsom: rengøring af lejligheden, strygning, skift af lagner og linned, klargøring af typiske retter, udflugter på Etna med en ekspertguide, cykeludlejning.Vi er i den mest kommercielle gade i byen, hvor det er muligt at shoppe i elegante butikker.Få meter fra torvet, få minutter fra den store havn Etna di Riposto og fra brede strande. Kun 7 minutter fra havet og motorvej A18, der forbinder Catania, Taormina, de æoliske øer, Syracuse, Noto og Ragusa Ibla.10 minutter væk til fods fra togstationen Giarre-Riposto, der forbinder Taormina, Catania, Siracusa og Circumetnea-stationen for at nå landsbyerne Etna, 16 minutter i bil fra Etna, 30 minutter fra Taormina og Catania, 40 minutter fra lufthavnen.Mulighed for at booke udflugter på Etna med en ekspertguide og leje både, flåde og cykler.Mulighed for at parkere bilen i gården.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily

  • Er der et poolområde på Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily?

    Nej, Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily?

    Ja, Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily?

    Ja, Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily inkluderer Etna, Fontanarossa, Isola Bella, Isola Bella, Tindari, Cattedrale di Sant'Agata, Porto di Catania, Plaia.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily?

    Afbestillingspolitikken for Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.