Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry (Caherdaniel, Irland)

Hele huset/lejligheden Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry (Caherdaniel, Irland)

Om Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry

Luksus sommerhus ved havet, fantastisk havudsigt, Waterville, Ring of Kerry Skellig Bay Cottage er ideel til en dejlig ferie i Kerry. Denne ejendom ligger kun få minutter fra Waterville, det førende kystturistiske centrum ved Ring of Kerry, og tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og bjergene. Sommerhuset ligger mellem to mesterskabsgolfbaner, Waterville Links og Skellig Bay. Dens førsteklasses beliggenhed tilbyder en fantastisk udsigt over Skellig Islands og Bugt i et område, der er ideelt til gåture, golf, fiskeri, dykning, ridning, windsurfing og mange andre udendørs aktiviteter. Huset består af en lys og rummelig opholdsstue med åben ild og vinterhave og en udendørs grill / al fresco-område med fantastisk havudsigt. Køkkenet, spisestuen og stuen er forbundet i en åben plandesign, som er ideel til underholdning med dobbeltdøre til gårdhaven og privat have. 4 soveværelser (3 dobbeltværelse / 1 dobbeltværelse), 2 ensuite med havudsigt, familiebadeværelse, bryggers. Let tilgængelig via Cork og Kerry lufthavne og togstation.Skellig Bay Cottage er ideel til en vidunderlig ferie i Kerry. Denne ejendom ligger kun få minutter fra Waterville, det førende kystturistiske centrum ved Ring of Kerry, og tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og bjergene. Skellig bugthytte er designet til at give et specielt boligareal, luftigt og lyst, men alligevel varmt og behageligt med et strejf af moderne irsk livsstil. Dette opnås gennem brug af naturlige materialer, trægulve i egetræ og flisebelægning i travertin. Denne miljøvenlige ejendom er varm og indbydende året rundt og er forsynet med gulvvarme overalt (hentet gennem et miljøvenligt geotermisk system). Køkkenet, spisestuen, stuen, soveværelset foran har alle en fantastisk havudsigt. Det skræddersyede shaker-køkken er meget godt udstyret med de nyeste apparater (inklusive en cappuccino-maker!), Eget bordplade og bar med ø / morgenmad.Loungen er ekstra komfortabel med 2 3-personers sofaer, åben ild og fladskærms-tv med satellit, video, DVD, radio, brætspil og bibliotek.Udenfor: BBQ / Al fresco-området er fuldt udstyret med grilludstyr og elegante havemøbler af teak. Det tilbyder smuk udsigt over havet og er ideel til at nyde en eftermiddag med venner eller et romantisk glas vin ved solnedgang. Soveværelser: soveværelser har store ensuiter eller walk-in-garderobe plus en vidunderlig havudsigt.Skellig Bay sommerhus ligger Waterville beliggende mellem Balinskelligs Bay & Lough Currane, du vil finde bjerge og søen med den ekstra fordel ved havet lige uden for døren. Huset ligger kun 5 minutters gåafstand fra en smuk aflukket strand egnet til svømning, fiskeri og dykning. Det er også det ideelle sted at gå med Kerry Way inden for døren.Skellig bugthytte er det perfekte sted til en afslappende og behagelig ferie i den smukke natur Kerry med god spisning, pubber og levende musik minutter væk i Waterville. Kom og bo hos os, så kommer du tilbage til mere!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry

  • Er der et poolområde på Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry?

    Nej, Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry?

    Ja, Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry?

    Ja, Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry inkluderer Killarney National Park, Derrynane House, Ring of Beara, Skellig Michael, Rossbeigh Beach, Dunbeg Promontory Fort, Dingle Harbour, Slea Head Drive.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry?

    Afbestillingspolitikken for Luxury Seaside Cottage, Stunning Ocean Views, Waterville, Ring Of Kerry varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.