Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town. (Châteauneuf, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town. (Châteauneuf, Frankrig)

Om Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town.

Magnificent villa med pool Nyd idyllisk udsigt over byen. En smuk familie hjem ligger i hjertet af Châteauneuf. Ejendommen har 4 soveværelser og 4 badeværelser (3 med en suite) og vil nemt sove op til 8 personer. Superb luksus villa med 4 soveværelser, rummelig opholdsstue og smukke pool, fantastisk udsigt over den gamle landsby Chateauneuf. Dette Holiday Villa i den franske Riviera er adgang via en markvej, men tæt på den gamle landsby Chateauneuf og i et roligt sted. Gemt væk fra stress og jag i Riviera endnu kysten og de berømte Sydfrankrig resorts er kun en kort køretur væk. Denne villa er beliggende 10 minutter fra Valbonne og 15 minutter fra Mougins; kysten er kun 25 minutters kørsel. Nice lufthavn er kun en halv times kørsel væk. Villaen er velegnet til en stor familie, der ønsker en rummelig og luksuriøs ferie hjem.Le Bosquet er en luksuriøs villa, smukt møbleret og færdig til en meget høj standard i over 5,000m2 haver med smuk udsigt og en fantastisk ny 13m meter saltvand pool. Villaen tilbyder også et fuldt udstyret fitnessrum, sommer køkken med gas grill og træ-fyret pizza ovn.Villaen har 4 smukt indrettede værelser med stor dobbeltseng eller to og 4 badeværelser (3 en-suite). Der er et stort moderne køkken og rummelig comfy stue, wifi internet, satellit-tv, Sonos musikanlæg og avanceret sikkerhed alarm system. Ejendommen er sat i et lukket Middelhavet haven af ​​etablerede blomstrende buske. Der er også en mulighed for at få en ekstra hus med 4 soveværelser og liguster swimmingpool, der er baseret på samme stykke jord for større partier, dette er til rådighed efter anmodning.Huset har et stort åbent stue og veludstyret køkken samt et rummeligt udenfor sommer køkken med gas grill, pizzaovn, spisebord og opholdsområde. Le Bosquet ligger i over 5,000m2 af fantastiske anlagte haver med sin egen private swimming pool. På øverste niveau Franske døre fører fra stuen, køkken og soveværelse suite på den store terrasse med en overdækket opholdsområde. Ejendommen har en sikkerhed tyverialarm, elektriske porte på side parkering for op til 5 biler. Villaen interiør er moderne og stilfulde, det er en ny build, som først blev afsluttet i 2008, så alt er i god stand. På lavere niveau er der 3 store soveværelser hver fører ud til 12 meter saltvands swimmingpool. Der er også et fuldt udstyret fitnessrum med løbebånd, kondicykel og multi-gym samt en yoga område.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Telefon
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town.

  • Er der et poolområde på Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town.?

    Ja, Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town. har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town.?

    Nej, Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town.?

    Ja, Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town.?

    Populære attraktioner i nærheden af Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town. inkluderer Le vieux Port de Marseille, Marseille Provence Lufthavn, Port de Cassis, Notre-Dame-de-la-Garde, Les Lecques, Gare Saint-Charles, Calanque d'en Vau, Stade Vélodrome.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town.?

    Afbestillingspolitikken for Magnificent Villa With Pool Enjoying Idyllic Views Of Town. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.