Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo (Vicenza, Italien)

Hele huset/lejligheden Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo (Vicenza, Italien)

Om Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo

Storslået lejlighed i gæstehuset af Villa Valmarana med fresker af Tiepolo Vi har restaureret det gamle granary af Villa Valmarana Foresteria til dværgene, der omdanner det til en rummelig loftsofa med alle bekvemmeligheder. Vores gæster kan bruge en lejlighed bestående af en åben plads lounge med en suite af sofaer, et stort bibliotek med titler og turistguider, med et køkken komplet med alt hvad du behøver for at lave mad hjemme. spis på det store spisebord eller på den charmerende tæller, der adskiller det rigtige køkken fra resten af stuen. Huset har 3 soveværelser, soveværelse hvor der stadig er dekorative fresker, et værelse med to senge, der kan kombineres til en dobbelt og et værelse med tre senge. Begge værelser er præget af rustikke synlige bjælker på loftet. Det største badeværelse, også dekoreret med fresker, har et badekar, det sekundære badeværelse i stedet for et bad. Varm dyner og kvalitets sengetøj er til rådighed for gæsterne for hvert værelse og huset er udstyret med wi-fi, aircondition, vaskemaskine og opvaskemaskine.Vi inviterer vores gæster til et charmerende og unikt ophold i vores vidunderlige monumentale komplekse frescoed af Giambattista og Giandomenico Tiepolo, som altid bebos af vores familie. Gennem årene er vi stolte af at være vært i samme gæstehus, hvor du vil blive, som Johann Wolfgang Goethe, Goffredo Parise og Carlo Scarpa.Inkluderet i lejen er der også mulighed for at besøge bygningen og gæstehuset gratis og beundre freskerne ved Giambattista og Giandomenico Tiepolo. I gæstehuset er der også en bar hvor du kan nyde en kop kaffe eller en aperitif mens du slapper af på terrassen. Lejligheden er ny og varm og har udsigt over den charmerende Valletta del Silenzio, kun få minutter fra centrum af Vicenza, i bakkerne på Berici Hills. Hvis du vil besøge byen Palladio par excellence, eller de smukke omgivende kunst byer, tage en tur på de venetianske villaer eller bare en tur gennem de fortryllende Berici Hills, Villa Valmarana er en fremragende startsted, også lettet af hjælpelinjerne til stede i vores bibliotek. Vi anbefaler uden tvivl den berømte La Rotonda villa, der ligger få skridt fra lejligheden eller dagsture til Padua Verona og Venedig (men også Bassano del Grappa og Asiago) nås meget hurtigt med tog fra stationen i Vicenza, som er et par minutters kørsel fra villa. Meget tæt på villaen er også den stemningsfulde Borgo Berga hvor et bekvemt supermarked er åbnet for nogle år siden og en pizzeria. For ethvert råd om foreslåede besøg, tøv ikke med at skrive til os på restauranter i området eller på vores priser.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Concierge
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo

  • Er der et poolområde på Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo?

    Nej, Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo?

    Nej, Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo?

    Ja, Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo?

    Populære attraktioner i nærheden af Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo inkluderer Arena di Verona, Verona Porta Nuova, Veronafiere, Piazza delle Erbe, Casa di Giulietta, La Basilica di sant'Antonio di Padova, Trivignano, Maratona S Antonio.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo?

    Afbestillingspolitikken for Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.