Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde (Meschers-sur-Gironde, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde (Meschers-sur-Gironde, Frankrig)

Om Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde

Hus (6p). Og Studio (2p). Ved 250 m. Stranden ved Meschers sur Gironde Baskiske stil hus 250 meter fra stranden Vergnes (sandstrand med klipper) i en stor skovklædt have på 1400m² helt lukkede hus 2 rækkehuse, et hus (6/8 personer) og et studie (2 personer , separat rum), er det muligt at leje sammen eller hver for sig. Omgivelserne er rolige og træbevoksede fordi huset er på kanten af ​​Suzac granskov. The Beach af Vergnes er 250m. Butikkerne, det daglige marked i juli og august, supermarked og restauranter er på 1500m.Andre sandstrande er i nærheden så attraktioner som St Georges de Didonne, Royan og landsbyen Talmont sur Gironde ligger inden for 15 minutters kørsel. Den zoologiske have af Palmyre er omkring 30 minutter Saintes og Oléron Island omkring 40 minutter, La Rochelle og Bordeaux i ca. 1 time. Færgen på tværs af Gironde-flodmundingen og betjener Gironde kyst og vinmarkerne i Bordeaux er 15 minutter.Huset på 100 m² er komfortabelt og består af 3 soveværelser (140 seng til 2 soveværelser, et med en sovesofa, der tillader 2 ekstra senge, seng 160 for 1 soveværelse, stue med tv, dvd-afspiller og minibar. kæde, badeværelse, toilet, et fuldt udstyret køkken (køleskab med fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, plade 4 gasbrændere, elektrisk ovn, kaffemaskine, brødrister, kedel, .... En terrasse med grill og havemøbler er til rådighed, og liggestole. En gynge og nogle spil er tilgængelige for børn. Vi giver dig også med en baby udstyr (barneseng, høj stol og bad). Det er også muligt at leje sengelinned Du har 2 parkeringspladser i helt lukket have.Studio / T2, 25m² med separat soveværelse 2 sovepladser, med køkken: køleskab, komfur og ovn, mikroovn, kaffemaskine ... opholdsstue med sovesofa til 2 ekstra senge om nødvendigt, tv, dvd-afspiller og cd. Brusebadeværelse med vaskemaskine, separat toilet.En terrasse med grill og havemøbler er til rådighed, og liggestole. En gynge og nogle spil er tilgængelige for børn. Vi giver dig også med en baby udstyr (barneseng, høj stol og bad). Det er også muligt at leje sengelinned Du har en parkeringsplads i helt lukket have.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Wi-fi
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde

  • Er der et poolområde på Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde?

    Nej, Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde?

    Ja, Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde?

    Ja, Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde?

    Populære attraktioner i nærheden af Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde inkluderer Plage du Chay, Plage de Pontaillac, Soulac centre, Palmyre Zoo, Hourtin Océan, Marathon du Médoc, Chateau Lagrange, De l'Arnèche.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde?

    Afbestillingspolitikken for Maison (6p.) Et Studio (2p.) à 250 M. De La Plage à Meschers Sur Gironde varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.