Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville (Hyères, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville (Hyères, Frankrig)

Om Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville

Hus med terrasse i hjertet af den gamle by / Hus med terrasse Oversættelse på engelsk i slutningen.fransk:Huset ligger i hjertet af den gamle bydel Hyères, på højderne.Dette område er meget roligt, behageligt og tæt på alle butikker (200/300 m).Havet og strandene er 4 km væk.Huset har et enkeltværelse med en seng til 2 personer, en stue med en sovesofa til to personer, et køkken og et badeværelse. Du kan få adgang til terrassen direkte fra køkkenet. Terrassen på ca. 20 m² er lys, omgivet af grønne områder og ikke overset.Miljøet er meget behageligt, 2 skridt fra Villa Noailles og Place Massillon (fodgængerplads med restauranter og butikker), St Bernard Park og Ste Claire er i umiddelbar nærhed og scrubland, der starter et par hundrede meter med mange vandrestier.Dette hus er ideelt til et par men muligt for en familie med brug af sovesofa. Det er et simpelt hus at leve for alle feriegæster, der ønsker at være stille, mens de er tæt på butikker og underholdning.Huset anbefales ikke til bevægelseshæmmede personer på grund af dens adgang til fodgængere med stejle gader.Parkering er muligt enten på den offentlige parkeringsplads St Paul (50 meter fra huset men få steder) eller den private parkeringsplads Vinci Clémenceau (10 minutter til fods, ca. 45 € om ugen) eller i gaderne og offentlige parkeringspladser i distriktet afhængig af tilgængelighed. Bilen er ikke afgørende, der er mange buslinjer, der regelmæssigt tjener kysten.Det er muligt at tage rengøringsmuligheden i slutningen af ​​lejen (40 €) og leje linned (10 € pr. Person for lagner, viskestykker og håndklæder).engelsk:Huset ligger i Hyères, i bakkerne.Kvarteret er meget roligt, behageligt og ved siden af ​​butikkerne (200/300 meter). Villa Noailles kulturcenter ligger også tæt på Massillon-pladsen, hvor der er forskellige restauranter.Seaside & strande er 4 miles langt væk.Huset er et soveværelse, en stue med en sovesofa, et separat køkken og et badeværelse. Terrassen er direkte tilgængelig fra køkkenet. Terrassen på 20 m2 er lys, omgivet af grønt og uden ansigt til ansigt.Huset er ideelt til et par. Det er også praktisk for en 3-4 personer familie.Huset anbefales ikke til personer med begrænset mobilitet med cyklen på skrånende gyder. Biler kan parkeres i St. Pauls offentlige parkeringsplads med et par parkeringspladser ved 50 meter fra huset eller i Clemenceau privat parkeringsplads med mange flere parkeringspladser på 10 minutter fra huset ved gåtur for omkring 45 € om ugen, eller langs gaderne i byen.Huset vil blive gjort rent ved udgangen af ​​lejeperioden. En rengøringsservice foreslås som en mulighed for 40 €. Husholdningenes linned kan eventuelt ansættes til 10 € pr. Person.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskemaskine
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville

  • Er der et poolområde på Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville?

    Nej, Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville?

    Nej, Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville?

    Nej, Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville?

    Populære attraktioner i nærheden af Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville inkluderer Plages de Pampelonne, Port de Porquerolles, Village Les Arcs Sur Argens, Port de Cassis, Les Lecques, Harbour of Saint-Tropez, Ile de Porquerolles, Eglise de Saint Tropez.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville?

    Afbestillingspolitikken for Maison Avec Terrasse Au Coeur De La Vieille Ville varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.