Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views (Strathalbyn, Australien)

Hele huset/lejligheden Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views (Strathalbyn, Australien)

Om Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views

Makai Luxury Lodge - Ferie i fjernluksus med panoramaudsigt over kysten Denne Max Pritchard Arkitekt designet hjem beliggende i den stadigt populære feriemål Middleton, South Australia, kan prale af en fantastisk kyst, Murray-floden og landdistrikterne så langt øjet kan se. Beliggende på bakken på 80 hektar bølgende landbrugsjord sidder â € akMakai Luxury Lodgeâ €.Fantastisk udsigt over kyster og floder byder dig velkommen til køreturen ind i ejendommen. Den asfalterede indgangsbillede til køretøjet åbnes gennem antikke trædøre, der fører dig gennem den fredelige frodige gårdhave til den magi, der er 'Makai Luxury Lodge'.Den rummelige og indbydende opholdsstue, spisestue og køkken har en betagende udsigt over den indgående saltpulje, der skal ses for at blive troet og får dig til at føle, at du ferierer inden for et luksus-rejsemagasin. En sand følelse af ro og tilbagetrækning vil straks mærkes, når du synker ned i sofaen ved siden af ?? den åbne ild.Ideel til den specielle lejlighed, milepæl-fødselsdag eller et mindeværdigt luksuriøst ophold med din familie eller venner, og ejendommen kan rumme maksimalt 12 gæster i fire soveværelser, der alle har udsigt over kysten. Master suite indtager den østlige ende af hjemmet med gulvvarme og en king size seng, betonbad placeret i soveværelset for at fange den fantastiske udsigt sammen med en fantastisk generøs ensuite med dobbelt håndvask i beton, enormt brusebad og et separat toilet og bidet . Yderligere tre soveværelser, to med dronningssenge, et med 2 sæt køjer sammen med en sovesofa i spillelokalet giver masser af plads til alle gæster. Et andet rummeligt badeværelse med badekar, bruser, toilet og forfængelighed er til rådighed.Ejerne har din komfort som deres prioritet med luksuriøst strøelse, kvalitetsmøbler plus lidt sjov i det spillerum, der er oprettet til børnene og de unge i hjertet med et bordtennisbord og stort fladskærms-tv, som er godt at se alle sportsgrene.Hos â € akMakai Luxury Lodgeâ finder du ro, plads og et sted at virkelig undslippe forstyrrelserne i det daglige liv. Kun en tre og et halvt minut kørsel til stranden. Dette vil være det ferieophold, som du vil tale om for evigt. Virkelig uforglemmelig og noget specielt at dele med dem der er tættest på dig.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views

  • Er der et poolområde på Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views?

    Ja, Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views?

    Nej, Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views?

    Ja, Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views?

    Populære attraktioner i nærheden af Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views inkluderer Aldinga Beach, Port Noarlunga Beach, Harvest Festival McLaren Vale, Carrickalinga Beach, Kuitpo Forest, Moana, Lonsdale, Onkaparinga.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views?

    Afbestillingspolitikken for Makai Luxury Lodge - Holiday In Remote Luxury With Panoramic Coastal Views varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.