Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View (Honolulu, USA)

Hele huset/lejligheden Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View (Honolulu, USA)

Om Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View

2BR m / Diamond Head Views & Lanai Tillad 90 / BB-0065Din familie vil elske denne dejlige 2BR-duplex, uanset om der kun er to eller en gruppe så store som fem. Unikke håndværksmæssige berøringer inkluderer specialtilpassede farvede glasvinduer sammen med en udendørs bruser, der giver ekstra bekvemmelighed efter en dag på stranden. Find et andet fuldt opholdsrum på den lukkede Lanai med panoramaudsigt over Diamond Head og Honolulu City.Føl dig hjemme med det samme i dette familievenlige kvarter. University of Hawaii ligger 5 minutters kørsel fra din dør, ligesom der er adskillige vandrestier og lokale caféer. Oplev caféer i nærheden, eller udforsk Pu'u U'alaka'a State Park - ca. 5 gader væk.Denne duplex nedenunder kan tilbyde masser af plads til at socialisere sig og har to opholdsområder.I det vigtigste opholdsområde finder du et kærlighedsstol og en behagelig sofastol, der omgiver et fladskærms-tv. På den lukkede Lanai tilbydes en indbydende stemning med et område-tæppe, to sofaer og en sofa. Tropisk flora og udsigt over Diamond Head-vulkanen sætter scenen.Køkkenet har granitbord og en vask i rustfri stål i kommerciel stil - vær opmærksom på det vintage kabinet og inventar i dette maleriske kulinariske rum.Tre kan sidde i morgenbaren, og en formel spiseplads har plads til seks til en delt fest. Glasvinduer med indvendigt farvet glas inviterer farve og lys til dette område.Lanai strækker sig ind i en anden udendørs spiseplads til fire. Den frodige gård indeholder en kulgrill sammen med en udendørs bruser, der lover en forfriskende skylning efter en dag tilbragt på den nærliggende Kaimana Beach.Find en queensize-seng, et fladskærms-tv i soveværelset. Det andet soveværelse har en unik installation med en hævet, indbygget queensize-seng med privatgardiner.EKSTRA AMENITETER & DETALJERDette hjem er kæledyrsvenligt og indeholder også børnebøger, en klapvogn, strandudstyr og en Pack 'N Play. Ekstra udstyr inkluderer gratis Wi-Fi, kabel-tv, AC og en delt vaskemaskine / tørretumbler.En parkeringsplads tilbydes i indkørslen. Yderligere parkering kan også være til rådighed på gaden efter først til mølle-basis.Bemærk, at denne duplex er placeret på det lavere niveau og kun kan nås via en trappetrin.Manoa Valley er tæt på betagende vandrestier og utallige velsmagende caféer. Foretrækker du at tilbringe din dag med at slappe af eller lege på stranden? Magic Island ligger kun 2 km fra din dør, og Kaimana Beach ligger også 3 km væk. Honolulu Museum of Arts imponerende internationale kunstsamling tilbyder en stimulerende eftermiddag kun 5 minutter i bil.TA 179-607-3472-01Tillad BB-1095

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser

Ofte stillede spørgsmål om Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View

  • Er der et poolområde på Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View?

    Nej, Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View?

    Ja, Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View?

    Nej, Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View?

    Populære attraktioner i nærheden af Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View inkluderer Waikiki Beach, Hawaii State Capitol, Honolulu International Airport, Hanauma Bay, Hawaii Convention Center, Honolulu Harbor, Sandy Beach Park, Kapiolani Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View?

    Afbestillingspolitikken for Manoa Valley A 2Br W/ Hot Tub & Lanai W/ Ocean View varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.