Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home (Round Rock, USA)

Hele huset/lejligheden ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home (Round Rock, USA)

Om ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home

~ MBA ~ Executive & Vacation Rentals er det ultimative hjem væk fra hjemmet Overvej køb afbestillingsforsikring fra VRBO for at dække dig, hvis du skulle blive tvunget til at annullere din reservation.Dette smukke hjem har fire (4) soveværelser med et filmrum / spillerum, to opholdsområder og to (2) spisepladser, eller den formelle stue / spisestue kan kun bruges til spisning. The Massive Family Room er perfekt til at samle med venner eller familie under dine årlige samlinger. Det byder på et romantisk hjørne pejs, for at holde dig hyggeligt i de koldere måneder, og 3 vinduer, der vender ud mod baghaven, som har smukke Pink Crepe Myrtle Trees, foring baghave hegnet. De producerer et smukt blomstershow i løbet af sommeren og efterår måneder.Den indvendige indgang har den perfekte spisestue til at samle til en stor middag med alle på et bord. Dette skaber den perfekte atmosfære til at fotografere alle, mens du skaber minder for at vare i livet. Spisepladsen kan også bruges som et samlingssted til at spille brætspil eller kortspil med den gruppe, du rejser med. Jeg har leveret en duge til at dække træbordet til sådanne lejligheder. Naturligt træ er mindre tilgivende for ridser og nicks. For at sikre, at hver gæst er i stand til at nyde det rigtige træs skønhed, i hele hjemmet, beder vi om at blive beskyttet med duge, placemats og coasters efter behov.Master Suite har et stort soveværelse med en kingsize seng og et komplet bad og brusebad. Det er placeret på bagsiden af ​​hjemmet, for ekstra tilføjet privatliv.Det andet soveværelse har en queen size seng. Det tredje soveværelse har en fuld størrelse seng. Det fjerde soveværelse har to dobbeltsenge senge. Der er en fuld gæst bad ovenpå og et pulver bad nedenunder.Der er et fuldt udstyret vaskerum med en LG vaskemaskine og tørretumbler til dem, der opholder sig mere end en dag, og kan have adgang til vaskerum.Der er et spisekøkken med plads til at samle og lave mad og underholde sammen. Der er også en gårdhave på bagsiden terrassen, for dem, der nyder en god kop kaffe eller te, mens fuglene serenade dem om morgenen. Der er også en brand pit, som vi tilbyder en gratis blok af træ, for hver gæst.Denne ejendom er mindre end to miles fra Round Rock Outlet Mall, Ikea, Ross, JC Penney, H. E.B. Supermarked, TGIF og mange andre virksomheder og spisesteder.Mens vi føler, at dette allerede er et smukt hjem, er vi løbende i forbedringsfasen. Jeg var i feltet Quality Assurance i 20 år, så jeg tror på at have den nuværende kvalitetskamp den nuværende pris. Vi har afslappet lejeprisen, indtil vi kan erstatte gulvtæppet på anden sal med træ eller fliseregulve. Så sørg for at udnytte de reducerede omkostninger ved at reservere fremover for at låse de lavere satser.MBA er ivrig efter at imødekomme din næste ferie.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Strygebræt

Ofte stillede spørgsmål om ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home

  • Er der et poolområde på ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home?

    Ja, ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home?

    Nej, ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home?

    Ja, ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home?

    Populære attraktioner i nærheden af ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home inkluderer Texas State Capitol, Downtown Austin, Austin-Bergstrom International Airport, 6th street, South Congress Avenue, Round Rock Premium Outlets, Loveland Ski Area, University of Texas at Austin.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home?

    Afbestillingspolitikken for ~MBA~ Executive & Vacation Rentals is The Ultimate Home Away From Home varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.