Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay (Playa Sámara, Costa Rica)

Hele huset/lejligheden Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay (Playa Sámara, Costa Rica)

Om Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay

Moderne villa med udsigt over Samara-bugten Villas Eden Blu Paradisio, beliggende i et lukket samfund på 4 identiske villaer, blev designet med komfort, elegance og underholdende i tankerne. Alt hvad du har brug for: 3 soveværelser med aircondition - alle med en fantastisk panoramaudsigt over havet, 3 badeværelser, stue med AC, fladskærms-tv med kabel, et stort lyst fuldt udstyret moderne køkken plus en smuk 40-fots skød pool med liggestole . Placeringen er enestående: 150 fod over havets overflade og en let 4-minutters gang til det smukke Playa Samara og centrum.Villa ligger på den eneste lille bjergside i centrum af Samara Beach, og er det perfekte sted at nyde panoramaudsigt over havet. Dobbeltbrede glasdøre åbner op og forbinder køkken, stue / spisestue med gårdhaven og poolområdet. Solbrænde på loungestole ved poolen, eller slap af under den overdækkede gårdhave. Det åbne køkken - moderne og praktisk funktionelt. Det er lyst og indbydende med en stor køkkenø i granit, en 4-brænder elektrisk komfur, italienske granitbordplader i fuld længde og alle apparater i rustfrit stål. Køkkenet har et stort vindue med udsigt mod poolen. Udsigten over Samara-stranden, de beskyttende rev, der vises og forsvinder med tidevandet. Skærmede vinduer fra hvert værelse giver dig en fugleperspektiv ind i de omkringliggende bjergskråninger, hvor du kan se flokke af parakitter, aberfamilier, der svinger gennem træerne, kajaksejere på vej til Isla Chora eller fiskerbåde på vej ud mod havet. I hele huset skaber nøgterne farver og moderne materialer en meget behagelig, afslappet følelse, mens elegante arkitektoniske funktioner som glasindgangsdøren og 13-fods 3D-effektlofter gør det supermoderne og sofistikerede. Vinduer giver huset en lys, åben følelse. Det store soveværelse er meget rummeligt. Det har en king-size seng, fjernbetjening aircondition, læselamper, tonsvis af opbevaring og skabsplads og et meget stort badeværelse. Fra din seng skal du bare åbne glasskydedørene og nyde den enorme panoramaudsigt over havet. Det eget badeværelse har et stort glas-i fliser bruser / badekar.For at få mest muligt ud af den smukke havudsigt består forsiden af huset for det meste af meget store vinduer. På bagsiden af husene er udsigten over den tætte grønne bjergside lige så spektakulær og dækker mange hektar. Villaerne ligger let 4 minutters gang fra Samara-stranden. bare gå ned på vores betonvej i ca. 100 meter, krydse gaden og gå derefter 100 meter langs en bred, skyggefuld sti, og du er ved indgangen til stranden! Gå østpå i yderligere 4 minutter, og du vil være i centrum af byen, tæt på banker, det meget hjælpsomme Samara Info Center, købmandsforretninger, surfbutikker og en række gode strandfrontrestauranter.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Strygebræt
  4. Fjernsyn
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay

  • Er der et poolområde på Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay?

    Ja, Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay?

    Ja, Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay?

    Ja, Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay?

    Populære attraktioner i nærheden af Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay inkluderer Carrillo Airport, Nosara Airport, Punta Islita Airport, Playa Coyote.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay?

    Afbestillingspolitikken for Modern, Luxury Villas Overlooking Samara Bay varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.