Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne (Geel, Belgien)

Hele huset/lejligheden Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne (Geel, Belgien)

Om Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne

Moderne, komfortabelt og meget rummeligt hjem i rustik beliggenhed med stor have Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Ejeren selv selv boede her, og nu er det blevet omdannet til et dejligt sommerhus. Det er blevet renoveret og nu venter et moderne og komfortabelt indrettet feriehus med overraskende rummelige interiører. På det nederste niveau finder du et separat opholdsområde med et barbord, et værelse med et kofanger poolbord og endda en krog der kan kaldes en undersøgelse ud over den store hal, stuen, spisestuen og køkken. Ikke at du vil finde meget arbejde her selvfølgelig, da der er alt for mange muligheder for afslapning. Om vinteren kan du nyde brug af den infrarøde sauna. Når vejret er godt kan du tilbringe tid i den store have med en lukket dam. Feltene begynder ud over det og yderligere understreger landets indstilling. Der er en terrasse hvor du kan nyde solen og i skygge kan du altid gå hen til den hyggelige overdækkede terrasse. Drevet er delt med ejerens veterinærpraksis, men alt andet er privat. Forlystelsesparken Bobbejaanland er mindre end en kilometer væk. Kasterlee, kun 10 kilometer væk, er en af de smukkeste landsbyer i Belgien og tilbyder stjernede restauranter. Antwerpen er lidt over en halv time i bil.Af hensyn til ro, lejes dette sommerhus ikke ud til ungdomsgrupper Ungdomsgrupper under 25 år er ikke tilladt Vedrørende COVID-19: Gæster til dette feriehus accepteres kun, hvis de kan overholde COVID-begrænsningerne og kravene som implementeret af den lokale regering. Tjek venligst restriktionerne igen kort før afgang, da COVID-restriktionerne ændrer sig over tid. Det er strengt forbudt at afholde studenterfest, polterabend eller fest med stort alkohol indtag i denne feriebolig Please note that most countries and/or areas have COVID-19 measures in place. We advise you to take this into account when booking your holiday home since a change in restrictions may not be a valid reason to cancel the booking free of charge.Inddeling: Stueetage: (entre(toilet), Stue(Fjernsyn(kabel), pejs), Køkken(komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), combi-mikroovn, opvaskemaskine, køleskab), opholdsrum(biljard), loungerum(bruser, infrarød sauna, toilet), pulterkammer(fryser)) På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, Fjernsyn), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(badekar med bruser, 2x håndvask), toilet) varme(central), terrasse, terrasse(overdækket), have, havemøbler, grill, parkering, damDisse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Slutrengøring; InklusivKæledyr; Ikke tilladtSengelinned; ForeliggendeValgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Håndklæder; Medbringes selvViskestykker; ForeliggendeWifi; GratisBrænde; € 10/Pakke

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne

  • Er der et poolområde på Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne?

    Nej, Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne?

    Nej, Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne?

    Ja, Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne?

    Populære attraktioner i nærheden af Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne inkluderer Airport Brussels, Antwerpen, Eindhoven Airport, Safaripark Beekse Bergen, Centraal Station, Port of Antwerp, Abdij der Trappisten van Westmalle, Berchem.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne?

    Afbestillingspolitikken for Moderne, komfortable og meget rummelige hus med stor have, landdistrikterne varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.