Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545 (Beverley, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545 (Beverley, Storbritannien)

Om Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545

Morleys Mews, BEVERLEY Denne enestående duplex-lejlighed i hjertet af det historiske Beverley sover to personer i et soveværelse.Morleys Mews er en stilfuld duplex-lejlighed i hjertet af det historiske Beverley. Der er en anden sal dobbeltværelse med eget badeværelse, og på første sal, en garderobe og en åben planløsning med køkken, spiseplads og opholdsområde. Der tilbydes en parkeringstilladelse til den omkringliggende gade, og Beverleys bekvemmeligheder er lige uden for døren, herunder markedet, katedralen, butikker og restauranter. Morleys Mews er ideelt placeret til et besøg i Racecourse, en tur til kysten, en dags vandring eller bare en spadseretur langs byens baner.Faciliteter: Central centralvarme. Elektrisk ovn, 2 keramisk kogeplader, mikroovn, køleskab, vaskemaskine, opvarmet tøjluft, 2 x tv med Freeview, 2 x DVD'er. Brændstof og strøm inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Parkeringstilladelse til rådighed for gader i nærheden. Låsbar cykelopbevaring. Beklager, ingen kæledyr og rygning forbudt. Butik og pub 1 min gang. Bemærk: Selvom dette er en ejendom, der er fri for kæledyr, kan ejeren lejlighedsvis bo på ejendommen med sin hund.Region: North York Moors National Park dækker 554 kvadrat miles, med landskab, der spænder fra lyngklædt hede og dybe afsondrede dale, til klipperne og bugterne i den storslåede kystlinje, hvilket gør det til et tilflugtssted for vandrere.By: Den gamle købstad Beverley med sin pragtfulde Gothic Minster og det to gange ugentlige marked er et travlt sted og en fabelagtig feriebase. Byen er gennemsyret af historie; opførelse af Minster begyndte i 1220 og fortsatte indtil 1425 og gennem århundrederne er kontinuerligt blevet tilføjet. I dag ansættes dygtige kunsthåndværkere og murere i vedligeholdelsen af denne storslåede bygning. Andre historiske bygninger inkluderer Ann Routh hospital, et Almshouse bygget i 1749, Corn Exchange og forsamlingslokaler for at nævne nogle få. Beverley har en bred vifte af butikker, spisesteder og andre faciliteter, men er inden for rækkevidde af York, Bridlington og Hull med deres egne fremragende attraktioner, og alt dette er omgivet af herlige landskaber, der bare venter på at blive opdaget.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Gratis wi-fi
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545

  • Er der et poolområde på Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545?

    Nej, Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545?

    Nej, Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545?

    Nej, Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545 tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545?

    Populære attraktioner i nærheden af Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545 inkluderer York Railway Station, Humberside Airport, Hull Fair, York City Walls, Flamingo Land, National Railway Museum, Heslington, Shambles.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545?

    Afbestillingspolitikken for Morleys Mews, Country Holiday Cottage In Beverley, Ref 18545 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.