Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers (Schönau am Königssee, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers (Schönau am Königssee, Tyskland)

Om Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers

Mountain panorama med udsigt over dalen 3 for absolutte ikke-rygere Et ferielejlighedshus, som du absolut bør tage et kig på.Højeste ferielejlighed i Berchtesgadener Land. Healing klimatiske højde på 1050m. Specielt velegnet til astmatikere. Det er unikt smukt på bjergsiden af ​​hovedvejen og støj. Et synspunkt, der kan tælles blandt de smukkeste i Berchtesgadener Land. Fri udsigt over dalen og Berchtesgaden bjergkæden.Udgangspunkt for mange vandreture og bjergture i Obersalzberg-, Kehlstein-, og Jenner området. Fuld fart til høj og høj Goll bord. Især interessant for vinter gæster. På grund af højden af ​​vores hus har vi den fordel, at over 1050m lyse solskin hersker, mens tågen i dalen ikke opløses. Lejligheden 3 'Watzmann' består af et separat soveværelse med dobbeltseng, en stue med komfortabel sofa separat køkken med opholdsstue og stort badeværelse med badekar, bruser og toilet; Dette omfatter en stor balkon med udsigt over dalen og bjergene Berchtesgaden.Udlejning i vintermånederne:En udlejning om vinteren er muligt efter anmodning. Vi bor på en udsat højde på 1050m, let tilgængeligt. Da de fleste gæster ikke har et køretøj med firehjulstræk, er der en passende parkeringsplads på 200m under ekstreme sneforhold. Husregler:* Ikke-ryger ejendom: absolut rygeforbud på hele området! En bekræftelse skal præsenteres før booking!* Intet kæledyr!* Er ikke sikker til børn af sikkerhedsmæssige årsager* Ingen åben ild som grill eller stearinlys.Vores mission er resten og afslapning af vores gæster. Vi ønsker, at din ferie skal være værd for din sundhed og velvære.Vær meget velkommen og føler dig hjemme hos os!************************************************** ******************************************Husregler:* Ikke-ryger ejendom: absolut rygeforbud på hele området! En bekræftelse skal præsenteres før booking!* Intet kæledyr!Ikke af børn af sikkerhedsmæssige årsager* Ingen åben ild som grill eller stearinlys.Vores mission er resten og afslapning af vores gæster. Vær meget velkommen og føler dig hjemme!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Elkedel
  4. Wi-fi
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers

  • Er der et poolområde på Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers?

    Nej, Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers?

    Nej, Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers?

    Ja, Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers?

    Populære attraktioner i nærheden af Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers inkluderer Wagrain-Kleinarl, St. Johann-Alpendorf, Saalbach-Hinterglemm skiing area, Schmittenhöhe skiing area, Salzburg Hauptbahnhof, Altstadt, Grafenberg, Zauchensee skiing area.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers?

    Afbestillingspolitikken for Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.