Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles (Reno, USA)

Hele huset/lejligheden Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles (Reno, USA)

Om Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles

Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1. 5 Miles Vi er kommet på ski fra San Diego, Californien til Mt Rose i mange år og elskede det. Så da vi lærte om muligheden for at købe dette hjem så tæt på skisportsstedet, sprang vi på det. Dette er en enestående hjem gemt i bjergene over Lake Tahoe fra Mt Rose Hwy 431 med udsigt til Reno, en kort afstand op ad en brolagt vej ca. 200 meter fra Main Hwy og kun 1. 5 miles til Mt Rose Ski Area . På omkring 7600 fod er der altid en dejlig temperatur på de varme Reno sommerdage. Udover at være en vidunderlig vintage hjem, er udsigten utrolig. Sagde jeg Visningerne fra dette hjem er utrolige. Nå er det bestemt værd at nævne mere end én gang. Dette hus blev bygget i 1950 af den første Ski Area Developer i alle Sierras. Vi er de stolte nye ejere, og alle fortæller os, at dette er det bedste bygget hus overalt. Vi elsker det og vil dele det. De første lejere sagde, at de elskede det og følte at de var i et museum. Jeg ville ikke kalde dette et luksushjem, men et meget behageligt sted at bo. Man føler sig virkelig hjemme i vores hjem i bjergene. Hjemmet ligger lige ved siden af Sky Tavern Ski Area, som bygherren af dette hjem også bygget. Der er så meget historie for området og skisportsstedet. Sky Tavern var det første skisportssted i alle Sierras. Vi elsker at tale med fremtidige gæster. Under og efter vinterstormene kan du have brug for 4-hjulstræk og / eller kæder for at nå vores parkeringsplads. Der er parkering under ca. 200 meter nær hovedvejen, hvor du kan parkere og gå op. Vores private vej er ikke altid ryddet regelmæssigt efter en stor snestorm, og mange af de mennesker, der bor på vejen (kun 10 huse), forlader deres biler under hovedvejen under store storme. Beliggende halvvejs mellem Incline Village, Lake Tahoe og downtown Reno, NV er Sky Tavern. En unik bjergtop samfund, der er omgivet af ørkenen og er kun 1. 5 miles fra Mount Rose Ski Area.Vores hjem er et komfortabelt og rummeligt hjem designet til dem, der ønsker at nyde et bjerg hjem med nem adgang til skiløb, vandreture, mountain biking eller alt hvad Reno og Tahoe har at tilbyde.Hjemmet har en dramatisk pejs i stuen på hovedplanet sammen med køkkenet, soveværelset, et fuldt udstyret badeværelse og et soveværelse med en stor dronning platforms seng med den nyeste type memory foam madras.Nedenunder finder du 2 soveværelser Den soveværelset plus et komplet badeværelse.Huset er meget komfortabelt men ikke 'fancy'. Det er varmt og hyggeligt om vinteren og er den perfekte homebase til skidage på Mt Rose eller udforske det større Reno / Tahoe-område.Huset ligger mindre end 30 minutters kørsel fra Reno-Tahoe International Airport og downtown Reno. Det er 20 minutter til Incline Village og Lake Tahoe.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Kasino
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles

  • Er der et poolområde på Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles?

    Nej, Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles?

    Ja, Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles?

    Ja, Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles?

    Populære attraktioner i nærheden af Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles inkluderer El Dorado Great Italian Festival, Squaw Valley, Sky Tavern Ski Area, Mt. Rose, Kings Beach, Historical Street, Carson Airport, Northstar at Tahoe.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles?

    Afbestillingspolitikken for Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.