Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch (Borgarnes, Island)

Hele huset/lejligheden MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch (Borgarnes, Island)

Om MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch

Múlakot 2 -Cabin På en smuk beliggenhed med fantastisk udsigt fra verandaen En hyggelig hytte omgivet af smukke landskaber og ro. Med to queen size senge og (comfy) pullout sofa i stuen og en anden I loft / tv-området, passer par par familier og små grupper. Kabinen er ganske godt planlagt, åben og afslappet med fantastisk pittoresk natur, som en af ​​en håndfuld hytter i et afsondret område. Kabinen er meget hyggeligt med en rustik touch, for at gøre din oplevelse så vidunderlig som muligt. Med to queen size senge, en sovesofa i stuen og hemsen, kan vi rumme 4-8 personer, så perfekt til familier og små grupper.soveværelser:To soveværelser med queen size senge (140 * 200cm). I stuen er der en behagelig pullout sofa 160 * 200cm og på loftet er der et hyggeligt tv-område med en sofa, der kan omdannes til en seng. I alt kan kabinen rumme 8 personer, men for fuld komfort anbefaler vi det til 4-6 personer.Badeværelse:Badeværelset har en vask, toilet et brusebad og en vaskemaskine. Vi leverer en hårtørrer, håndklæder, toiletpapir, sæbe og shampooKøkken:Et fuldt køkken med alt hvad du behøver. En ovn, komfur. gryder og pander og alt hvad du behøver for at forberede måltider til op til 8 personer. Også en BBQ er privided for vores gæster. Et lille køleskab til at gemme dine dagligvarer. Inde i køleskabet er der en lille fryseskab. Til kaffe har vi en fransk presse og Nespresso kaffemaskine.Spiseområde:Åbent køkkenområde med spisebord med 6 stole.Boareal:meget hyggeligt med en rustik touch, for at gøre din oplevelse så vidunderlig som muligt. En komfortabel sofa, der kan omdannes til en sovesofa til 2 personer. Wifi inkluderet.Loft:Hyggeligt og komfortabelt tv-område med en sofa, der kan omdannes til en seng til 2 personer. Tv'et har et HDMI-kabel og nogle film på et tv-drev.Vi leverer linned, håndklæder og toiletpapir.Vi er cirka 15 min kørsel fra en lille by, der hedder Borgarnes, som har det meste af det, du måske har brug for, når du rejser på Island. Supermarked, vinbutik, benzinstation, restauranter, swimmingpool, bank, hospital og meget mere. Hele os er den smukke natur klar til at udforske!Du skal bruge en bil for at komme til kabinen. I det sene efterår, sommertid og efterår, er en lille bil tilstrækkelig, men du er bedre med en 4x4 resten af ​​året.Vi er cirka 15 min kørsel fra en lille by, der hedder Borgarnes, som har det meste af det, du måske har brug for, når du rejser på Island. Supermarked, vinbutik, benzinstation, restauranter, swimmingpool, bank, hospital og meget mere. Hele os er den smukke natur klar til at udforske!Du skal bruge en bil for at komme til kabinen. I det sene efterår, sommertid og efterår, er en lille bil tilstrækkelig, men du er bedre med en 4x4 resten af ​​året.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch

  • Er der et poolområde på MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch?

    Ja, MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch?

    Nej, MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch?

    Ja, MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch?

    Populære attraktioner i nærheden af MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch inkluderer Waterfall Glymur.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch?

    Afbestillingspolitikken for MÚlakot 2 -cabin In A Beautiful Location,view The Northern Lights From The Porch varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.