Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking (Victoria, Canada)

Hele huset/lejligheden New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking (Victoria, Canada)

Om New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking

Lys 2 BR Downtown moderne Condo m / King Bed! Parkering! Velindrettet og stilfuld to værelses condo med konge og dronning seng i hjertet af Victoria centrum med sikker parkering. Moderne finish og møbler tilføjer stil og komfort under dit ophold. Vores unikke rum har et åbent planlayout, tankevækkende indretning, imponerende kunst, strejf af spændende farver og hjørnevindueudsigt, der giver smukt lys mulighed for at strømme igennem. Nyd solnedgange fra den sydvestvendte balkon og vågne op til freden i dette beroligende rum.Hele lejligheden har 9 'lofter i hele og giver en følelse af rummelighed. Master soveværelse har en behagelig kingsize-seng og hjørnevinduer, der spænder over hele værelset med udsigt over den fredfyldte udsigt mod vest. Vi har skygge persienner til at sove, og der er minimal bystøj på grund af høj kvalitet glas og vinduer i hele lejligheden. Der er et skrivebord placeret under mastervinduet med udsigt over træerne og er et fantastisk sted at fokusere, skrive og blive inspireret! Det andet soveværelse har en meget hyggelig queensize-seng, der har to dejlige store vinduer, der giver en fantastisk udsigt over arvemuren i bygninger på tværs af gaden. Der er skygge persienner til at sove. Stuen / spisepladsen flyder fint med rigelig plads til at passe 5 rundt spisebordet. Køkkenet er fuldt udstyret med kvalitetsstykker, der passer til dine madlavningsbehov. Nogle grundlæggende såsom; olie, eddike og krydderier leveres. Vi er meget stolte over at give dig frisk Mile Zero kaffe, som stegt til os hver uge. Du får at nyde den bedste lokale kaffe i byen hver morgen! Opholdsområdet har en helt ny L-form udtrækssofa, der omdannes til en queensize-seng, der sover to personer komfortabelt. Den lyse vestvendte balkon har siddepladser udenfor, der er private og prydet af tress-fantastisk til at fange solnedgangen! Du kan krølle dig sammen til en film foran vores fladskærms-tv og afspille Sonos-lydbjælken bluetooth, mens du skaber et fantastisk måltid i vores køkken. Badeværelset har alt hvad du har brug for med hensyn til sæbeevnen, som vi leverer. Det dybe badekar er superafslappende sammen med gulvvarme for at holde fødderne varme på de kølige dage! Vi har en sikker parkeringsplads til din brug, og ensuite-vasketøj leveres sammen med alt sengetøj, håndklæder og væsentlige ting for at gøre dit ophold behageligt. Vi er glade for at være vært for dig og er glade for at dele denne dejlige plads!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Motionscenter
  3. Kasino
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking

  • Er der et poolområde på New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking?

    Nej, New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking?

    Nej, New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking?

    Ja, New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking?

    Populære attraktioner i nærheden af New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking inkluderer Victoria International Airport, Inner Harbour, Royal BC Museum, Le Spa Sereine, Chinatown, Bastion Square, Victoria Inner Harbour Airport, Grand Tour of Victoria.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking?

    Afbestillingspolitikken for New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.