Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach (Gran Tarajal, Spanien)

Hele huset/lejligheden New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach (Gran Tarajal, Spanien)

Om New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach

Amanay 2 soveværelser Lejlighed med havudsigt Amanay Holiday Home ligger i centrum af Gran Tarajal ved siden af stranden og tilbyder gratis trådløs internetadgang. Det har to soveværelser, lyse og få skridt fra stranden. Rummelige og med masser af naturligt lys anbefales de til forretningsrejser, sport såvel som for par eller familier, der foretrækker ikke at opgive komforten på deres ferie.Det har køkken, opholdsområde, balkon og fladskærms-tv.Smagfuldt indrettede og udstyr af høj kvalitet til at føle sig godt tilpas og derhjemme har en opvaskemaskine, ovn, kaffemaskine, mikroovn og kedel. Privat badeværelse med badekar eller bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.Bygningen har et solarium i det øverste område med en fantastisk udsigt over havet og en charmerende by.Caleta de Fuste ligger 34 km fra Amanay Holiday Home. Den nærmeste lufthavn Fuerteventura er 41 km væk. De smukke strande på Costa Calma ligger 27 minutter væk.Indkvartering omgivelser -Gran Tarajal er en kystdal, en vigtig gammel havn i den sydlige del af øen og en fiskerlandsby, der holder sin tradition og broderskab i live.Historisk var det stedet, hvor engelske seere, eksportør af tomat, korn og kalk landede. I dag opretholdes dens lokale autenticitet ved at observere sine mennesker, den store aktivitet og lokale tjenester, flere kulturelle festligheder i løbet af året og især dens flygtning og rolige strand med fint sort sand, der er kvalificeret til det med et blåt flag, der er værd at nyde, mens du besøger det strandpromenade både alene, som et par eller som en familie.Palmehaven og tarajalerne, der modtager dig i denne dal, tegner deres silhuetter i de fredelige og beskyttede orange solnedgange på dette typiske og fredelige sted fuld af historier at kende i deres folk.Bare 27 minutter væk finder du de berømte strande på Costa Calma og 30 minutter væk, lufthavnen og turistcentret i Caleta de Fuste.Omgivelserne i Gran Tarajal er også fulde af hjørner, vulkaner, stier, museer, klipper, den oprindelige landsby og et umiskendeligt landskab, der viser den ældste ø i øhavet.Hvis du kan lide at rejse med at kende den lokale kultur og gastronomi og ikke være i rent turiststeder, er dette et sted, du vil elske.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskeservice
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach

  • Er der et poolområde på New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach?

    Nej, New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach?

    Nej, New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach?

    Nej, New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach?

    Populære attraktioner i nærheden af New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach inkluderer Costa Calma, Playa de Caleta de Fuste, Jandia strand, Sotavento Strand, Playa de Esquinzo, Playa del Matorral, Faro de Morro Jable, Playa de Gran Tarajal.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach?

    Afbestillingspolitikken for New Amanay: Center, Sea Front Promenade And Beach varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.