Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1 (Rethimno, Grækenland)

Hele huset/lejligheden New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1 (Rethimno, Grækenland)

Om New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1

Beachfront villa med pool ved siden af ​​taverner og restauranter, Blue Oyster 4 Blue Oyster Beach Villas (3 soveværelser, 3 badeværelser, sover op til 6-7), er et nybygget kompleks (2017), der består af 6 individuelle villaer beliggende lige foran stranden i den velkendte udvej Platanes Rethymno. Det venter på at tilbyde dig uforglemmelige ferie øjeblikke og komfortabel indkvartering i sin ideelle beliggenhed til afslapning nær stranden og alle faciliteter.Platanes ligger kun 5 km fra Rethymno by og tilbyder alle faciliteter, der kan ønskes til en afslappende ferie, fra en række restauranter, caféer, butikker, barer og supermarkeder, apotek, læger, pengeautomat. Blue Oyster Beach Villas er et ideelt valg for familier, venner, par såvel som for ældre mennesker, hvis prioritet er at have direkte adgang til stranden uden behov for at bruge en bil.Hver af de 6 villaer består af 3 soveværelser og 3 badeværelser.Indtastning af villaen er der en opholdsstue til venstre og et åbent fuldt udstyret køkken til venstre samt en spiseplads. Franske døre fører til terrassen, hvor er komfortable havemøbler og et spisebord, hvor du kan nyde alle dagens måltider under skyggefulde pergola. Ved siden af ​​poolen, som har en størrelse på omkring 25 kvm, der er parasoller og liggestole.Længere fremme er der et soveværelse og et bad / toilet. En intern marmor trappe fører til den øverste etage, hvor der er en anden enkeltsenge soveværelse med eget bad / toilet og en vidunderlig veranda med havemøbler og en smuk udsigt over havet omkring Kreta. På det laveste niveau af villaen er der en anden enkeltsenge soveværelse og et bad / toilet samt et åbent rum, hvor er en bordtennis.Alle værelser er individuelt aircondition og har en moderne plasma-tv. De har også to enkeltsenge, der kan omdannes til en dobbeltseng med en ekstra madras, som vi kan tilbyde.OmrådetPlatanias, 5 km øst for Rethymno, er et attraktivt feriemål. Det har en meget lang, smuk strand, godt organiseret med mange vandaktiviteter. Den vigtigste vej, der går gennem centrum af Platanias har alle mulige faciliteter, shopping steder, barer, restauranter og barer.I Rethymno by alle byens faciliteter er til rådighed. Og selvfølgelig, vil du finde den gamle venetianske havn, Fortezza-slottet og den berømte Rethymno natteliv.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Strygebræt
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1

  • Er der et poolområde på New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1?

    Ja, New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1 har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1?

    Nej, New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1?

    Ja, New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1?

    Populære attraktioner i nærheden af New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1 inkluderer Nea Chora - The beach of Chania, Chania Old Town, Chania International Airport, Rethymnon Τown Beach, Georgioupolis, Chania Havn, Almyrida, Old Town of Rethymno.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1?

    Afbestillingspolitikken for New Beachfront Villa In Crete Next To Amenities, No Car Needed Blue Oyster 1 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.