Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route (Warren, USA)

Hele huset/lejligheden Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route (Warren, USA)

Om Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route

Nyrenoveret 5 værelses hjem tæt på bjerg, vandrestier og busrute Du vil føle dig hjemme i dette rummelige, åbne grundplan med 5 soveværelser / 4 badeværelser med smarte moderne møbler, dobbeltsidet pejs, et 55'-tv og alt er frisk og nyt! Dette hjem har gennemgået en større renovering, der netop blev afsluttet i september 2017 og har alle nye badeværelser, køkken, vaskeri og sofistikeret moderne møbler. Huset ligger i en stille gade kun få skridt fra Sugarbush-busruten og 1/4 mile afstand over bunden af Sugarbush Village og bjergbasen. Hjemmet ligger også et par miles fra Sugarbushs Robert Trent Jones Sr 18 hullers golfbane. Den rummelige stue er smart designet til at imødekomme dem, der leder efter et hyggeligt sted at sidde foran stenpejsen, såvel som dem, der foretrækker at tilbringe deres nedetid på at se film og sport på toppen af tv'et. Uanset hvad du vælger opsætningen er perfekt til en stor gruppe af familie og venner eller bare en lavmælt aften derhjemme til en lille familie. Den tilstødende spisestue og køkkenområde har plads til 8 med mulighed for at tilføje et blad til 10-12 og et moderne stilfuldt køkken med alle nye apparater i rustfrit stål. Der er også adgang til en dæk og gårdhave med grill og udendørs siddepladser for at nyde det smukke Vermont-løv!De stilfulde værelser er meget komfortable med et ideelt sted for enhver i din udvidede familie! Ovenpå er soveværelset udstyret med en kingsize-seng og har eget badeværelse med bruser. Ved siden af skibsføreren er et værelse med 2 enkeltsenge i størrelse, der er ideelt til yngre børn. Der er et 3. soveværelse ovenpå med en queensize seng. Både dronningen og de to soveværelser deler et smukt, moderne badeværelse med bruser. Nedenunder er der et dronning soveværelse med eget badeværelse med bruser, der er let tilgængeligt for alle, og et køjeseng, der komfortabelt sover 4 børn med sin egen medieunderholdning. Mellem de behagelige, gennemtænkte indkvarteringssteder, nærheden til Sugarbush-bjerget og dens bekvemmeligheder og truger og vandre- / cykelstier lige ud af bagdøren, har du alt hvad du har brug for en forfriskende bjergflugt! Og det hele er friskt og nyt ... et hårdt fund i Mad River Valley! Dette hus er perfekt til 1 eller 2 familier, og vi vil også overveje kæledyr! Ikke tilgængelig? Se vores andre ejendomme i Warren på HomeAway; ejendomsnavne er Riversong (i Warren Village), Fireside Retreat (vores oprindelige hjem og meget tæt på denne ejendom) og Scenic Solitude. Scenic Solitude er vores nyeste (lige afsluttet en enorm ejendomsrenovering) og favorit / smukkeste ejendom og er i øjeblikket vores hjemmebase på Sugarbush. Eller besøg vores hjemmeside vermontluxuryrentals. com

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Telefon
  4. Wi-fi
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route

  • Er der et poolområde på Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route?

    Nej, Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route?

    Ja, Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route?

    Ja, Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route?

    Populære attraktioner i nærheden af Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route inkluderer Edward F. Knapp State Airport, Burlington International Airport, Stowe Mountain Resort, Sugarbush Resort, Mad River Glen, Vermont State House.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route?

    Afbestillingspolitikken for Newly Renovated 5 Bedroom Home Close To Mountain, Hiking Trails, And Bus Route varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.