Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property (Warren, USA)

Hele huset/lejligheden Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property (Warren, USA)

Om Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property

Nyrenoveret Chic Modern Mountain Home med vandreture og snesko på ejendommen Mindre end 10 minutters kørsel til Lincoln Peak-basen ved Sugarbush og Robert Trent Jones Sr design 18-hullers golfbane, og praktisk talt på tværs af gaden fra Ole's X-Country Ski Centre (Warren Lufthavn om sommeren). Dette modernistiske 4 værelses hjem sidder på 36 hektar i slutningen af en 1/4 mile lang privat indkørsel, med en spektakulær udsigt over bjergene og i nærheden af alle Mad River Valley attraktioner. Dette er et hus af træ, sten og lys. Overalt ser du ud til at se ude, som at bo i et træhus. Åbne rum med gulv til loft vinduer i alle retninger gør dette hus lyst, venligt og smukt. Oprindeligt bygget på 70'erne har dette hjem for nylig gennemgået omfattende renoveringer, herunder alle nye badeværelser (4 fulde) og køkken og designmøbler, alt i en meget bjerg chic stil. Der er også et saunarum ud for et af badene. Med 36 hektar omgiver hjemmet fuld af uberørt skov, er dette en udendørs entusiaster drøm! Masser af nærliggende vandre-og cykelstier. Hav det sjovt at udforske de nærliggende skove, svømme i dammen på ejendommen, eller bare slappe af ved ilden med en stor bog og nyde udsigten.Dette luftige og lyse split level hjem har en åben grundplan og en wrap around dæk, der er fremragende til underholdende og nyde familie og venner. Det store soveværelse har en kingsize-seng og en suite dobbelt brusebad. Der er 2 andre soveværelser, hver med dronning senge og komplette badeværelser i nærheden. Det fjerde soveværelse er et køje rum, der har senge til 3 børn, men kunne nemt sove mere i soveposer. Det blev for nylig tilføjet og designet til at fungere som et separat familieværelse, hvor børnene kan have deres eget private rum, udstyret med brætspil og et stort fladskærms-tv.Dette hus er fremragende til par eller familier med skolebørn eller ældre. Den er tilgængelig som en kortsigtet udlejning året rundt. Længere varighed vil blive overvejet om sommeren og efteråret. Hunde vil blive betragtet som!Bemærk venligst, at der endnu ikke er nogen anmeldelser, fordi det er her vi bliver! Vi har for nylig færdiggjort alle renoveringer (herunder et stort landskabspleje projekt), og kun familie og venner har opholdt sig hidtil. Tjek vores andre ejendomme i Warren på HomeAway; Ejendomsnavne er Riversong (i Warren Village) og Fireside Retreat (vores oprindelige hjem) og Happy Trails (også for nylig renoveret). Fireside Retreat og Happy Trail er øverst på Sugarbush Access Road og inden for 1/4 mile af Sugarbush base.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property

  • Er der et poolområde på Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property?

    Nej, Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property?

    Ja, Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property?

    Ja, Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property?

    Populære attraktioner i nærheden af Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property inkluderer Edward F. Knapp State Airport, Burlington International Airport, Stowe Mountain Resort, Sugarbush Resort, Mad River Glen, Vermont State House.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property?

    Afbestillingspolitikken for Newly Renovated Chic Modern Mountain Home With Hiking&Snowshoeing On Property varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.