Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach! (South Portland, USA)

Hele huset/lejligheden Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach! (South Portland, USA)

Om Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach!

Nyrenoveret håndværker Hjem gåafstand til Willard Beach! *** Vi lister IKKE dette hus på Craigslist. Angell House, der ligger i Willard Square-området i South Portland, ligger kun en kvarter mile fra Willard Beach, en sandstrand bugt, der er slået af det varemærke, klippekrog og klipper i den nordatlantiske kystlinje og tre miles fra Portland og historiske gamle havnedistrikt. Willard Square, et malerisk boligkvarter med hoftagede huse og eklektiske bungalower, kan prale af smukt restaurerede hjem, overvejende bygget i det tidlige tyvende århundrede, sammen med meget ældre historiske vartegn, og hyggelige strandhytter spredt langs vandrende gader, der løber til stranden. Dette område i South Portland er kærligt kaldet SoPo og er blevet et af de mest ønskelige kvarterer at bo, besøge og lege i det større Portland-område. Gode restauranter og sjove butikker spreder op overalt, mens denne kvarteres vækning fortsætter.Angell House er en amerikansk firkantet bygning i slutningen af det 19. århundrede med en stor åben grundplan på første sal. Huset blev totalrenoveret i 2013-14, og interiørdesignen drager den bedste fordel af naturligt lys og rummelighed. Hjemmet sidder på en smukt anlagt grund med en stor baghave. Bagdækket og græsset græsplæne gør det ideelt til familier såvel som for alle, der værdsætter udendørs baghave privatliv. Oplysninger om Angell House:8 sovepladserMaster soveværelse med king size seng og master badTo gæsteværelser med queensize-seng og to tvillingsengeStort soveværelse / rekreationsrum i 3. sal med to ekstra lange enkeltsenge, der kan skubbes sammen til og ekstra kongeTre bade, to fulde bade på anden sal og et halvt bad på den førsteI gulvvarme til begge fulde badeCentralvarmeWiFi og digitalt kabel til begge tv'erStue udstyret med fladskærms Smart TV med Netflix og Amazon Instant VideoMaster soveværelse udstyret med fladskærms-tv og Roku til Netflix og Amazon Instant VideoSpisestue bordet har plads til tiStort moderne køkken, fuldt udstyret med køleskab, opvaskemaskine, komfur, gryder og pander, redskaber, kaffemaskine, brødrister, mikroovn og ø med bar sæder til toStor veranda med liggestole og gyngeStort bagdæk med overdækket spisebord sæder otteStille gadeSengetøj og håndklæder leveresFuld størrelse vaskemaskine og tørretumblerNy gasgrill og bagudgang med overdækket plads til 8

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Hæveautomat
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach!

  • Er der et poolområde på Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach!?

    Nej, Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach!?

    Nej, Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach!?

    Ja, Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach!?

    Populære attraktioner i nærheden af Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach! inkluderer Fort Williams Park, Portland Freedom Trail, Anglican Cathedral of Saint Paul, Spring Point Ledge Lighthouse, Portland Head Light, Victoria Mansion, Monument Square, City Hall of Portland.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach!?

    Afbestillingspolitikken for Newly Renovated Craftsman Home Walking Distance To Willard Beach! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.