Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen (Valencia, Spanien)

Hele huset/lejligheden Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen (Valencia, Spanien)

Om Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen

PLACERING, DESIGN, BRAND NEW, venlige værter HJÆLP AT NYDE VALENCIA som en lokal! Lejlighed på 50 kvadratfod, moderne og hyggeligt meter med fantastisk beliggenhed i centrum af Valencia og med udsigt over Plaza del Ayuntamiento. Rummelig og lys stue med sofa dobbeltseng, fladskærms-tv og wifi i hele huset. Plads til fire personer og fuldt udstyret køkken, et soveværelse med dobbeltseng og et rummeligt badeværelse med bruser. Kraftig aircondition / varme. Terrasse med bord og stole til to ideelle sted at nyde morgenmad udendørs overvejer liv i midten af ​​byens folk. Anden sal med elevator.meget sikkert område. Lejligheden er beliggende i symbolske gågade med et varieret køkken og kultur. Ved siden af ​​Barrio del Carmen, katedralen, Plaza de la Virgen og Central Market. Omgivet af store indkøbs- og underholdningsmuligheder i byen: Starbucks, Foster Hollywood, den nye Hard Rock cafe, butik Valencia CF, biografer og teatre. Vi finder nærliggende restauranter med kokke fra folk som Ricard Camarena og Quique Dacosta. Tre supermarkeder i området og kun tre minutter Central Market i Valencia med alle slags friske og typiske produkter af jorden. En rigtig forestilling for sanserne. Ved siden af ​​gulvet: flere banker med pengeautomater og parkeringspladser.Fremragende kommunikation: busstoppested ved døren og metro stop kun 200 meter. Cykeludlejning i området. Nær Oceanographic og City of Arts and Sciences. Turistbureau 50 meterLejligheden har:Køkken med mikroovn med grillfunktion, køleskab og fryser, opvaskemaskine, brødrister, kedel, saftpresser og alle nødvendige redskaber.Stue med sovesofa 140, LED fladskærms TV 42 'Spisestue med fire stoleTerrasse med bord og to stoleModerne badeværelse med bruser. tørretumblerSoveværelse med seng 160 cm og knagerække med rum til tøj og skoAircondition / varmeelevatorlinned og håndklæder er forudsat. Strygejern og strygebræt. Børn er velkomne. Vi leverer krybbe. grundlæggende førstehjælp kit. Desværre ingen kæledyrRygning er ikke tilladtingen parterVigtigt: I samme bygning og på samme etage, vi har en lignende gulv (VT-39588-V) også rumme 4 personer (er de eneste lejligheder på jorden), så de to ville rumme 8 personer. Vi er glade for alle dine tvivl og søge at sikre, at vores anbefalinger vil give dem mulighed for at nyde byen lige så meget som vi gør. Vi kan give oplysninger til at praktisere tennis, paddle tennis, golf, sejlads og surfing i byen, samt alle ajourførte oplysninger om børns aktiviteter

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Strygebræt
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen

  • Er der et poolområde på Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen?

    Nej, Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen?

    Nej, Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen?

    Ja, Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen?

    Populære attraktioner i nærheden af Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen inkluderer Malvarrosa Strand, Valencia Lufthavn, Catedral de Valencia, Ciutat Vella, Puerto de Valencia, Estació del Nord togstation, Historisk bycentrum Lissabon, Ruzafa.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen?

    Afbestillingspolitikken for Nye Moderne Og Lys Lejlighed, Renoveret Rådhuspladsen Sammen varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.