Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx (Tulum, Mexico)

Hele huset/lejligheden Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx (Tulum, Mexico)

Om Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx

Oceanfront Villa Arghy sted at være i Tulum, Mx Ud over skønheden i den naturlige Villa Arghy vil bringe dig hjem til varme og luksus. Fra den stille grusvej vil hun åbner hendes smukke træ gate døre for at føre dig ned ad hendes natursten vej ind i et hjem af uovertruffen luksus.Villa Arghy kombinerer naturligt byggemateriale af området i en luksuriøs 4000 sq ft sprawling moderne hjem. Brugen af ​​gulv-til-loft-plade glas giver mulighed for uhindret havudsigt fra første sal og væsentligt på den anden. Ejerne designede hjem for komfortable gruppe indstillinger, med to store centrale fællesarealer, suppleret af afsondret, privat veranda / balkon off 3 af de 4 soveværelser. Der er også en privat visning område på taget for solede, stjernekiggeri eller ser de berømte solopgange.Begrundelsen er så luksuriøse og beroligende som hjemsted. Fra de store hårdttræ posten døre, der lå skildvagt for ejendommen til charmen af ​​den snoede sten sti og indkørsel foret med smukke palmer og blomstrende planter. Hendes højdepunkt er den fredfyldte infinity pool, der sætter scenen for de rullende ocean surf blotte værfter fra spillway. Denne pools kopierer den blide karakter, som hvis du gik ind i det caribiske hav. Lad Villa Arghy forkæle dig med sin indendørs / udendørs bar vært for en massiv pool dæk giver mulighed for flere solede og mødesteder. Du vil nyde de konstante køling og forfriskende tradewinds. Villa Arghy har gratis satellit-wifi og gratis telefon til USA. Vores onsite personale vil tage højde for alle dine behov fra husholdning til personlig madlavning. Dette personale er der for at gøre dit ophold på Villa Arghy så behageligt og afslappende som muligt. De vil være en baggrund for dit ophold, som de har tendens til landskabet, rent, lave mad og behandle stranden dagligt. Altid først til at hilse med et smil. Der tilbydes gratis pico de gallo eller guacamole hver nat i 'happy hour' (undtagen søndage), mens du nyder de berømte solnedgange.Ud over skønheden i den naturlige strand, surf og jungle på tværs af vejen - du er i 'Turtle Land «. Ja, Villa Arghy sidder på en af ​​de tætteste skildpadde nesting områder i Mexico. Det giver den bedste skildpadde watching i området fra månederne juni til november. Altid opmærksomme og respekterer dette hallow yngleområde, kan seerne ansvarligt se som disse store væsener sikre deres næste generation af havets indbyggere. Vores vicevært vil hjælpe dig med, hvordan man korrekt vist disse betagende dyr.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx

  • Er der et poolområde på Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx?

    Ja, Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx?

    Nej, Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx?

    Ja, Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx?

    Populære attraktioner i nærheden af Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx inkluderer Carmen Strand, El Paraiso Playa, de Tulum, Playacar, Ruinas Mayas de Tulum, Dos Ojos, Quinta Avenida, Playa Mamitas.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx?

    Afbestillingspolitikken for Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.