Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin (Redruth, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin (Redruth, Storbritannien)

Om Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin

Ocean View, Portreath. Beachfront. Fredag checkin Det renoverede hus er enestående til en ferie og sikkert for små børn. Det er lige på den lille strand med vand kun når tidevandet er ind gennem den bølgedempende barriere. Adgang til hovedstranden for surfing er op ad trappen og lige ned ad bakken uden en vej at krydse. På tværs af den lille historiske havn er starten på kyst-til-kyst-sporvognen - strålende for cyklister. Fredag skift check ind fra 1800, check ud inden 1200.Fortæl os venligst om kæledyr i forvejen af dit opholdRummetSoveværelser: Det største soveværelse har en super king size zip link-seng, der kan opdeles i 2 singler. Du har havudsigt selv i sengen. Det andet soveværelse er en dobbelt og har franske vinduer på en sydvendt solterrasse. Det tredje soveværelse har et par 3 'køjesenge. Der er også en rejseseng, sengebeskyttelse og en booster sæde.Øverst på trappen er der en babyport, der kan bruges til at kontrollere adgang til hunde.Badeværelser: Det ovenpå badeværelset har en dobbelt gåtur i bruser, et toilet og håndvask. Nedenunder er der et andet badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask. Der er ikke noget bad.Køkken: Der er et veludstyret køkken med induktionskomfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser. Det har en spiseplads med bord og stole til 6, der kan udvides.Stue: Stuen har 2 lædersofaer og 2 separate stole, rigelig plads til 7. Der er et tv med dvd-afspiller. Den har også en logbrænder.Det forreste område med udsigt over den lille strand har et bord med 6 stole og en indbygget grill.Huset har en oliefyret kedel til varmt vand og opvarmning.Parkering: Huset har en garage - højdegrænse 1. 8m. Det er også muligt at parkere en bil ved siden af garagen, men denne er kun 2. 2m bred. Begge rum kræver omhyggelig omvendt parkering og har begrænset længde. Vores Skoda Octavia Estate passer netop til begge parkeringspladser. I nærheden er der gratis vejparkering - men dette er stærkt brugt. Der er en parkeringsplads til en strand (kun dagtimerne) - 30 m væk fra hoveddøren op ad trappen.Kæledyr: Vi begrænser kæledyr til 1 stor hund eller 2 mindre. Adgang til strand for hunde er dog begrænset til 1900 til 0700 påske til 30. september. NB. For- og bagområder har lave porte.GæsteadgangAlle områder af huset, undtagen loftet.Andre ting at bemærkeVi har indstillet vores overgang til fredag eftermiddag med en check-in tid fra 1800 for at undgå spidsbelastning i weekenden og for at give dig en hel weekend til at starte din ferie. På grund af den sene indtjekningstid betyder det også, at du kan forlade på en afslappet måde den følgende uge med en check-out tid på 1200.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin

  • Er der et poolområde på Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin?

    Nej, Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin?

    Ja, Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin?

    Ja, Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin?

    Populære attraktioner i nærheden af Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin inkluderer Land's End Airport, Newquay Cornwall Airport, Porthminster Beach, St Michael's Mount, Kynance Cove, Porthmeor Beach, St Ives' Harbour, Fistral.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin?

    Afbestillingspolitikken for Ocean View, Portreath. Beachfront. Friday Checkin varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.