Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends (Fayetteville, USA)

Hele huset/lejligheden Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends (Fayetteville, USA)

Om Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends

Old Family Farm, 28 senge, 11bth, 11 værelser WiFi, $ 595. 00 om natten De 28 senge kan sove over 40 gæster og priser lige til $ 595. 00 en nat plus $ 400. 00 rengøringsgebyr med 2 nat minimum. Vrbo gebyrer og skatter gælder. 2 fuldt udstyrede køkkener og fire store køleskabe er udstyret til at fodre en skare. Du har 6 private acres til din gruppe i en privat indstilling. Er vært, ejer ejer en hytte på ejendommen.Indvendigt udenfor pavillon kan sæde omkring 70 wth 6 6 ft tabeller inde, det er overfor1920'erne bondegård, WiFi-kode er dør60horse her, ny udendørs belysning. Langs pavillonen nybyggeri har vi 2 hytter, der hver sover 4 gæster! Møbler kan flyttes til fester, hvis det er nødvendigt. 'fire årstider bordtabellen' for tungt, men vores sidste brud havde hendes drenge flytte det to gange! En gang for hovedbordet og en gang til Grand march! BBQ gruber og udendørs siddepladser på sidenaf pavillon er fantastisk at nyde udendørs. Der er ildgruber til kølige aftener ude i græsgange. Nyd freden og roen, uden dikkedarer, rene Texas-nattehimmel, også med masser af senge for alle at komme og bo! Udvendigt samlingsområde kan plads til yderligere 40. Fantastisk til familiesammenkomster, quiltningsværksteder, yoga retreater eller kirkegrupper, selv fiskegrupper på Fayette Lake nyder gården. Vi serverer kun morgenmad i antikke show sæsoner, når priserne er dobbelt.Fuld køkken er tilgængelig i gården; med ovn og komfur, spiseplads og fuld køleskab. Samling køkken er inde i pavillon, som har en vask, arbejdsstue og komfur, stort køleskab og plads til 40. Loftet over hovedhuset har ny privat indgang med indbygget dæk og trappe. 4 senge i loftet og privat bad.Der er Front porches på hovedhuset, dæk ovenpå, verandaen på ingefær sommerhuset og en veranda til forreste laderum. Rygning er kun tilladt på verandaer. Brug sandpande under tørsæsonen.Ingen må sove udenfor på grund af vaskebjørn, possums og forskellige insekter. Sørg for, at dine stivkrampeskud er opdaterede, og hold dig i klippede områder for at nyde landet. Vi opsamler affald ved den forreste pavillon 1/2 bad mærket 'outhouse' på anden dag af dit ophold omkring kl. Gem venligst skraldespand inde i pavillon dåser indtil da! (Vaskebjørn igen!) Der er et tv i hovedhuset. Du kan medbringe teknisk udstyr til din samling; Men vores politik er, at vi ikke er ansvarlige for genstande. Vil forsøge at finde, forsikre og maile mod et gebyr. Kontakt os venligst, hvis du forlod et emne.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Spiseområde

Ofte stillede spørgsmål om Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends

  • Er der et poolområde på Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends?

    Nej, Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends?

    Ja, Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends?

    Nej, Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends tilbyder ikke parkering.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends?

    Afbestillingspolitikken for Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.