Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage (Cordoba, Spanien)

Hele huset/lejligheden Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage (Cordoba, Spanien)

Om Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage

Original lejlighed i det historiske centrum. Wifi. Valgfri privat garage Original lejlighed på 70 kvadratmeter, med en uovertruffen beliggenhed for at være i byens historiske centrum, i en typisk bygning og stille gårdsplads, i den reneste Cordovan-stil, hvor du kan slappe af midt i det livlige liv i dette kvarter fra San Andrés. Lejligheden er omgivet af hjørner og firkanter, som du kan opdage ved at gå, indtil du når byens mest emblematiske monumenter. I omgivelserne finder du alle slags tjenester (supermarkeder, apoteker, barer, bagerier, presse ...)LA CASA DEL POETA CÓRDOBA er opvarmet, har privat parkering (tjek pris) og gratis trådløs internetadgang. Udvendig lejlighed meget lys og komfortabel. Det har et moderne, fuldt udstyret køkken, der ved siden af stuen danner et rummeligt og hyggeligt rum divideret med spisepladsen. Stuen er et meget komfortabelt område med sofaer med et originalt tv-skab. Det har to soveværelser med masser af naturligt lys, et af dem med et stort omklædningsrum og et stort badeværelse, fuldt udstyret med håndklæder, hårtørrer og produkter til personlig pleje. Alle værelser har varme og airconditionLejlighedens udsmykning og rummelighed sammen med den store komfort i senge (en dobbelt og to enkelts 90 cm) giver den rejsende et andet og afslappende rum, hvor de kan hvile sig efter at have nydt byen med merværdien af en spektakulær gårdhave med en bred vifte af planter og hvileområde, hvor du kan genopfylde energi til en ny dag. Beliggenheden gør det uovertruffen og ideelt for par, venner eller familier, da det ligger i det historiske centrum omgivet af vigtige turistattraktioner som El Palacio de Viana, Romerske tempel, Plaza de la Corredera og midt i Patios-ruten (arven fra Menneskeheden) og kors samt meget tæt på Plaza de las Tendillas, (byens kommercielle centrum) og kirker med forskellige stilarter: Fernandino, barok, gotisk-Mudejar, renæssance ... og 20 minutters gang fra moske-katedralen. Fra lejligheden kan du ved dens nærhed gå til fods til alle de steder, der er af din interesse.Vi har privat parkering. Tjek priser.Tjenester og fællesarealer:Spektakulær gårdhave med et hvileområde og en række planter i den reneste Cordovan-stil.Opmærksomhed til gæster:Du vil blive personligt modtaget af Segis, der viser dig lejligheden og giver alle de nødvendige oplysninger til dens brug. I “La Casa del Poeta Córdoba” vil du have alle de nødvendige turistinformationer og de nærliggende tjenester og restaurant, og hvis du ønsker det, kan Segis anbefale dig, som en kender af Córdoba, både restauranter og taverner eller seværdigheder, der kan besøge, der gør Denne unikke by.Andre højdepunkter:Rigelig privat parkering, hvor man kan parkere uden problemer med plads fra en lille til en stor bil. Tjek priser

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Wi-fi
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage

  • Er der et poolområde på Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage?

    Nej, Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage?

    Nej, Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage?

    Ja, Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage?

    Populære attraktioner i nærheden af Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage inkluderer Cámping, Calleja de las Flores, Mezquita-Catedral, Centro Comercial, De la Catedral, Puerta del Puente, Alcázar de los Reyes Cristianos, Estación del AVE.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage?

    Afbestillingspolitikken for Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.