Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City (Branson West, USA)

Hele huset/lejligheden Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City (Branson West, USA)

Om Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City

Vores Therapy Haven - Perfekt familie tur! Ved siden af SDC, tæt på Branson 2 soveværelser, 2 bad, tæt på Silver Dollar City, og alle de attraktioner i Branson. Tjek vores anmeldelser - du vil finde dem, der har opholdt sig hos os, har været yderst behagelig og indhold!Vores mål for denne leje er, at du kun skal pakke dit tøj og dukke op! Vi ved, hvad det er at rejse, og laster bilen op til det maksimale, og vores håb er for dig at undgå besværet. Efter en lang dag med at se webstederne, Silver Dollar City eller endda bare nyde poolen, er det dejligt at komme hjem og få et sted at slappe af og slappe af. Komfortable senge, memory foam sovesofa til at sove op til 6, kalder dit navn! Vi plukket denne placering, fordi du får det bedste fra alle ting Branson - tæt på strip eller Silver Dollar City, men også udsigt over søen og tæt på Indian Point for bådslip og udlejning.2 hyggelige soveværelser, begge med et stort tv og 2 badeværelser - master har en dobbelt vask. Køkkenbord til at nyde et måltid med din familie og venner, eller at sidde og spille et spil. Skub tilbage i stuen og slappe af. Og - vi har et spisekammer for at holde din plads til det, det var beregnet til! Sidst men ikke mindst, dejlig størrelse dæk - sæde seks ved bordet, eller slappe af i adirondack stole.På stedet er der en udendørs pool, boblebad og legeplads, og vi har købt den udvidede bekvemmelighedspakke, så du kan nyde det nye klubhus, som har en anden udendørs pool og sprøjtepude, indendørs pool, sprøjtepude og boblebad og fitness centrum! Der er også et dejligt spor at gå ned til den smukke TableRock Lake!Vi har forsøgt at tænke på alt, hvad du kunne have brug for:- Fuldt indlæst køkken, hvis du vælger at blive i og lave mad, herunder en crock pot! Brand nye rustfrit stål apparater- Shampoo, balsam, sæbe er alle forudsat- Hårtørrer i begge badeværelser- Vaskemaskine og tørretumbler (medbring venligst dit eget vaskemiddel)- Spil - vi har flere spil til børn og voksne (kort, Uno, dominoer, Jenga osv. Nævne nogle få)- Tæpper - masser af tæpper til lounge med og nyd en film eller en bog- Strandhåndklæder - fordi du ved, at de er store nok til at pakke!- Pack-n-play til dine små- Loft fans i soveværelser og alrum- Familieværelse tv er et smart tv, så log ind på din Netflix og nyd!Vi håber du vil blive hos os på vores terapi haven!***Både - vær opmærksom på, at selvom du ikke kan parkere båden på ejendom, har vi aftaler for et nominelt gebyr for at parkere din trailer op ad gaden og er tæt på Indian and Rock Point Marina til din brug!Også hvis du rejser med andre, eller denne er booket, så tjek vores andre condo på samme sted. 7902203

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City

  • Er der et poolområde på Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City?

    Ja, Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City?

    Nej, Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City?

    Ja, Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City?

    Afbestillingspolitikken for Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.