Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville (Rennes, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville (Rennes, Frankrig)

Om Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville

Oyasumi, Smukke 2 soveværelser, hjertet af byen Beliggende i hjertet af det historiske centrum af Rennes, bag Place du Parlement, i den mest kommercielle gade Rennes, er Oyasumi Lejligheden i en bygning opført som et fransk monument. Placeringen er perfekt til at nyde byens centrum (umiddelbar nærhed til fods, offentlig transport, parkering, restauranter). Med en overflade på 82m², nyligt renoveret i en elegant moderne atmosfære, vil Oyasumi, som betyder 'god nat' på japansk, være et afslapningssted med disse to værelser på gårdspladsen, hvoraf den ene har en enkeltseng i alkove. Lejligheden består af en indgang, en stor stue med kontor, dekorativ pejs og spiseplads med sit runde bord, et køkken med højt loft, 2 soveværelser adskilt af stuen badeværelse med badekar og separat toilet. Oyasumi kan rumme op til 5 personer. Lejligheden har al den komfort at få dig til at føle dig hjemme, tiden for få dage eller uger: Sengetøj forudsat (lagner, håndklæder, viskestykker) Senge lavet ved din ankomst Wifi internetforbindelse inkluderet. Indbygget køkken (ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine Nespresso, brødrister, kedel) Vaskemaskine, strygejern og strygebræt, hårtørrer på stedet Du vil blive hilst velkommen på stedet af Cocoonr teamet, som vil få dig til at opdage lejligheden og vil give dig nøglerne. Du vil straks blive forført af lokationen, tegnet og charmen af stedet. Vi ses snart!Beliggende i hjertet af det historiske centrum af Rennes, bag Place du Parlement, i den mest kommercielle gade Rennes, er Oyasumi Lejligheden i en bygning opført som et fransk monument. Placeringen er perfekt til at nyde byens centrum (umiddelbar nærhed til fods, offentlig transport, parkering, restauranter). Med en overflade på 82m², nyligt renoveret i en elegant moderne atmosfære, vil Oyasumi, som betyder 'god nat' på japansk, være et afslapningssted med disse to værelser på gårdspladsen, hvoraf den ene har en enkeltseng i alkove. Lejligheden består af en indgang, en stor stue med kontor, dekorativ pejs og spiseplads med sit runde bord, et køkken med højt loft, 2 soveværelser adskilt af stuen badeværelse med badekar og separat toilet. Oyasumi kan rumme op til 5 personer. Lejligheden har al den komfort at få dig til at føle dig hjemme, tiden for få dage eller uger: Sengetøj forudsat (lagner, håndklæder, viskestykker) Senge lavet ved din ankomst Wifi internetforbindelse inkluderet. Indbygget køkken (ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine Nespresso, brødrister, kedel) Vaskemaskine, strygejern og strygebræt, hårtørrer på stedet Du vil blive hilst velkommen på stedet af Cocoonr teamet, som vil få dig til at opdage lejligheden og vil give dig n��glerne. Du vil straks blive forført af lokationen, tegnet og charmen af stedet. Vi ses snart!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Overnatningsstedets faciliteter
  1. Vaskemaskine
  2. Gratis wi-fi
  3. Hele huset/lejligheden

Ofte stillede spørgsmål om Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville

  • Er der et poolområde på Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville?

    Nej, Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville?

    Nej, Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville?

    Nej, Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville?

    Populære attraktioner i nærheden af Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville inkluderer Aéroport de Rennes, Opéra, Parlement de Bretagne - Palais de Justice, Hôtel de Ville, Crêperie Saint-Georges, SPA Aquatonic, Place Sainte Anne, Place des Lices.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville?

    Afbestillingspolitikken for Oyasumi, Magnifique 2 Chambres, Cœur De Ville varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.